Patty Brard zwijgt over dochter Priscilla

Patty Brard weigert nog steeds om in de media te praten over de veelbesproken relatie met haar dochter Priscilla, die sterk verslechterde tijdens en vlak na de opnames van de RTL-soap Patty’s Posse. Dat blijkt uit een interview met Party. Op de stelling dat zij als moeder van een mondige dochter wel ervaring heeft met pittige karakters als die in haar tv-show Echte Meisjes, reageert Brard resoluut. “Als dit een poging is om over mijn dochter te praten, dan kan ik het gesprek liever hier af.

Brard zwijgt nog altijd over de moeizame relatie met haar dochter. “Nee, over dit onderwerp wil ik niets kwijt.”

Over haar bekende neefje Stanley Brard wil ze wel praten. “Klopt, mijn neefje is hoofd jeugdopleidingen van Feyenoord en heeft een aanbieding gekregen van FC Chabala in Azerbeidzjan. Hij kan daar een aardige cent gaan verdienen, naar het schijnt.

Ze hebben wel eens contact. “Maar we hebben vooral beiden ons eigen leven. De achternaam Brard komt niet zo gek vaak voor in Nederland en als er dan twee Brardjes bekend zijn, moet je dat een beetje kunnen scheiden, vinden wij.

Bewust zijn we nooit samen op de foto gegaan en doen we geen dubbelinterviews. We willen onze carrières niet door elkaar laten lopen. We zien elkaar wel eens op familiefeestjes, maar hebben elkaar nu toevallig al een tijdje niet gezien.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen