Jeroen van der Boom: ‘Ik vind Gordon geen lul’

Jeroen van der Boom is niet boos op Gordon. Hij gelooft ook niet dat Gordon hem echt nooit meer wil zien. Dat vertelt de SBS  6-presentator aan Veronica Magazine. Van der Boom heeft volgens Gordon zulke nare dingen over hem verteld, dat hij geen contact meer hoeft. Maar dat is volgens de SBS-ster slechts praat. “Ik vind Gordon geen lul. Soms lees je dat Gordon wel klaar is met mij en René. Natuurlijk is dat niet waar. We wonen allemaal in hetzelfde dorp. Hoe zou dat moeten dan?

Volgens Van der Boom klopt het wel dat het niet altijd gezellig is in Hilversum. “Het afbranden in ons vak komt vaak door onkunde, angst, twijfel. De entertainmentwereld is een grote slangenkuil. Ja, er zijn mensen aan wie ik een hekel heb en die er nooit meer in komen. Maar ik heb ook echte vrienden in dit vak.”

Eén van hen is Froger. “Ik durf hardop te zeggen: René Froger is echt mijn állerbeste vriend. Als ik dit nu zo tegen je zeg, word ik bijna emotioneel. Hij is mijn oudere broer. Van hem denken mensen soms ook weleens dat-ie een beetje snobby is. Maar hij is zó echt, die gozer.”

En Gerard Joling? “Gerard is al zeventien jaar een vriend.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen