Jan Kooijman niet gecharmeerd van PowNews

Foto: RTLJan Kooijman is niet gecharmeerd van de brutale nieuwsrubriek PowNews. Dat soort televisie is volgens de RTL 4-presentator op zijn retour. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. Op de vraag wat van Kooijman direct van de buis mag verdwijnen, hoeft de voormalig Goede Tijden Slechte Tijden-acteur niet lang na te denken. “Ik ben niet zo’n grote fan van ’overval-tv’. De methode die Willibrord Frequin vroeger hanteerde en nu PowNews nog wel eens. Een genre dat niet leuk meer is.

Liever kijkt hij positieve televisie. “Wie is de Mol? op één. Dan De wereld draait door . Entourage vind ik een heerlijke serie en Bloedverwanten is ook goed gemaakt. Ik hou ook van X factor . GTST ? Nee, dat kijk ik nooit meer. Erg hè?

Hij mist een goed filmprogramma. “In een soort talkshowsetting. Met een nieuwe regisseur, acteurs, een quizje, iemand die vertelt over zijn mooiste film ooit. Maar dat is lastig omdat DWDD en RTL Boulevard al een beetje het gras voor de voeten van zo’n programma wegmaaien. En ik mis een talkshow voor jonge mensen.”

Jaha, als het echt moet zou ik beide programma’s wel willen presenteren.

Recent zei Gordon nog dat hij PowNews flauw en kinderachtig vindt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen