Chazia begrijpt vertrek bij RTL nog steeds niet

Chazia Mourali begrijpt nog steeds niet waarom ze in 2008 aan de kant is gezet door RTL. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Na het stoppen van De Zwakste Schakel, kaapte Nicolette van Dam nog eens haar Achmea Kennisquiz weg. “Ik snap nóg niet waarom ik weg moest. Het was echt mijn ding. Nog steeds heeft niemand het me uitgelegd. Het deed pijn, ja. Eerlijk, als ze me morgen opnieuw zouden vragen, zou ik het wéér doen. Maar ik hang nergens aan de telefoon.

Als er geen tv-werk meer komt is het voor Mourali namelijk ook goed. ” Het heilige moeten, wat ik heel lang heb gehad, is een beetje gezakt. Ik ben heel lang héél ambitieus geweest. Maar ik heb nu een dochter van zes, die ik laat – ik was al 43 – heb gekregen. Ik ben me heel erg bewust dat Jasmijn een godsgeschenk is.

Producenten van BN’er-shows hoeven haar in elk geval niet te bellen. “Ik word vaak gevraagd om in de zomer een paar weken opnamen te maken op zo’n eiland of zo en dan levende kreeften te eten. Dat soort dingen. Maar dan zeg ik altijd nee, ik voel me er gewoon niet senang bij.

Nu houdt Mourali zich vooral bezig met dagvoorzitterschappen en Radio 4. “Het is heel leuk dat je in je leven de kans hebt elk decennium iets anders te doen. Het begon met journalistiek, daarna entertainment en nu cultuur en moederschap. Ik ben benieuwd wat ik na mijn zestigste ga verzinnen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen