TLC voor het eerst met Nederlandse film

Geplaatst op Mon 11 Mar 2013 om 15:40

Vrouwenzender TLC gaat op 7 april de korte thrillerfilm Ik Wil Je uitzenden van debuterend regisseur Hugo Konings. De zender biedt jonge filmmakers namelijk graag de kans om hun werk te tonen aan haar kijkers. Dat heeft ze maandag laten weten. Ik Wil Je gaat over Anne, die haar carrière als soapactrice abrupt beëindigt nadat ze in een park is verkracht. “Een uniek project met een prachtig eindresultaat, en dat voor een bescheiden budget van 7.000 euro“, zegt een woordvoerder.

Anne, een rol van Suzanne Spliethoff, besluit samen met haar vriendin Lisa op wandelexpeditie te gaan door de bergen van Slovenië. Ver weg van haar verkrachter die in Nederland nog steeds gewoon rondloopt, hoopt ze daar tot rust te komen.

Maar terwijl Anne denkt dat niemand in Nederland van haar vertrek afweet, blijkt Lisa hun verrassingsreis gewoon op Facebook te hebben gezet. De ex-man van Anne, Björn, is ervan overtuigd dat de verkrachter nu ook weet waar ze is en haar zal volgen.

Omdat Anne een nieuw telefoonnummer heeft genomen, kan Björn haar niet bereiken. Daarom reist ook hij naar Slovenië om haar te waarschuwen. “Aanstellerij van een jaloerse ex die Anne al langer blijkt te stalken? Of heeft hij gelijk en verandert de ontspannen wandelvakantie daadwerkelijk in een nachtmerrie?“, aldus TLC.

Ik Wil Je zal op zondag 7 april om 21.55 uur te zien zijn op TLC.
6 Reacties op “TLC voor het eerst met Nederlandse film”


 1. Sub-Zero

  Ik kijk niet, ik kijk RTL4

 2. Mark

  Gokje: 15.000 kijkers.

 3. NG

  Goeie stap van TLC. Krijgen ze een Hollandser imago mee, kost geen drol dus hoeft niet commercieel héél interessant te zijn en is leuk voor de filmmakers.

 4. Anonymous

  Weescervmaar trots op Sub-Zero naar die hersenloze baggerkopiën op rtl kijken

 5. dirk van tilborgh

  ik kijk graag naar Paula Zahn,heb nooit geweten dat het een vrouwen zender is.

 6. manou

  Hallo,

  ik wil graag weten wanneer de herhaling is? Ik heb de film helaas niet helemaal kunnen afkijken.

  wie weet wanneer de herhaling is?

  groetjes manou

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.