TLC voor het eerst met Nederlandse film

Vrouwenzender TLC gaat op 7 april de korte thrillerfilm Ik Wil Je uitzenden van debuterend regisseur Hugo Konings. De zender biedt jonge filmmakers namelijk graag de kans om hun werk te tonen aan haar kijkers. Dat heeft ze maandag laten weten. Ik Wil Je gaat over Anne, die haar carrière als soapactrice abrupt beëindigt nadat ze in een park is verkracht. “Een uniek project met een prachtig eindresultaat, en dat voor een bescheiden budget van 7.000 euro“, zegt een woordvoerder.

Anne, een rol van Suzanne Spliethoff, besluit samen met haar vriendin Lisa op wandelexpeditie te gaan door de bergen van Slovenië. Ver weg van haar verkrachter die in Nederland nog steeds gewoon rondloopt, hoopt ze daar tot rust te komen.

Maar terwijl Anne denkt dat niemand in Nederland van haar vertrek afweet, blijkt Lisa hun verrassingsreis gewoon op Facebook te hebben gezet. De ex-man van Anne, Björn, is ervan overtuigd dat de verkrachter nu ook weet waar ze is en haar zal volgen.

Omdat Anne een nieuw telefoonnummer heeft genomen, kan Björn haar niet bereiken. Daarom reist ook hij naar Slovenië om haar te waarschuwen. “Aanstellerij van een jaloerse ex die Anne al langer blijkt te stalken? Of heeft hij gelijk en verandert de ontspannen wandelvakantie daadwerkelijk in een nachtmerrie?“, aldus TLC.

Ik Wil Je zal op zondag 7 april om 21.55 uur te zien zijn op TLC.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen