‘Eva geeft showleven niet op voor keurslijf NOS’

Foto: WNLEva Jinek zal er niet aan moeten denken om Sacha de Boer op te volgen bij het Achtuurjournaal. Dat verwacht AD-columniste Angela de Jong. De Jong denkt dat Jinek haar huidige showbizzleven wel prettig vindt. “Eerlijk gezegd kan ik me nauwelijks voorstellen dat Eva ervoor voelt om terug te keren in het ietwat kleurloze keurslijf van de NOS. Dag eigen talkshow op zondagmorgen, dag feestjes en rode lopers, dag zoenen met je kersverse liefje in de kroeg“, somt ze op.

Dat zou er niet meer bij zijn als anchor van het Journaal, benadrukt ze. “Want als nieuwslezer moet je nou eenmaal van onbesproken gedrag zijn. Dan kun je niet meer paparazzi te woord staan terwijl je op Schiphol incheckt met je Tarzan-bioloog voor een korte liefdesvakantie in Egypte.

In Shownieuws was te zien dat dat niet van harte ging. “Maar gezien de rode pumps die ze droeg, was La Jinek toch wel enigszins voorbereid op fotografen die à la Ruud Gullit achter de vuilnisbakken lagen. Anders had ze wel gewoon zoals ieder ander een stel afgetrapte sneakers aangetrokken.

Volgens De Jong maakt Astrid Kersseboom goede kans om de nieuwe Sacha de Boer te worden.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen