‘Vrouwen uit Boer Zoekt Vrouw onbegrijpelijk’

Annette Barlo begrijpt er niets van dat er vrouwen zijn die zich zo verlagen door mee te doen aan het tv-programma Boer Zoekt Vrouw. Dat vertelt de actrice, bekend van series als Oppassen en VRijland, aan Mikro Gids. Barlo begrijpt er niets van. “Boer Zoekt Vrouw vind ik vreselijk. Ik snap niet dat die vrouwen – en best wel intelligente vrouwen – zich zo aanprijzen bij zo’n lompe boer. Alleen maar omdat ze idyllisch op een boerderij willen wonen? Hou eens op!“, schreeuwt ze. 

Toch is er ook vreselijke tv die Barlo niet links kan laten liggen. “Barbie’s Baby en Barbie’s Bruiloft. Dat ging nergens over en die mensen zijn eigenlijk helemaal niet interessant. Maar ja – dat durf ik gewoon te zeggen – toch bleef ik kijken!

Ze weet niet precies waarom. “Waarschijnlijk is het toch intrigerend om te zien hoe die mensen zijn en wat ze zeggen en ook hóe ze het zeggen. Soms dacht ik: dit zijn typetjes, dit kan niet echt zijn. Maar het is echt, die mensen zijn gewoon zo.”

Het liefst kijkt ze naar Joris Linssen. “Als ik zie dat Hello Goodbye op televisie komt, kan ik mij daar ’s morgens al op verheugen. Dat programma raakt me. Het zijn echte verhalen en het wordt integer gemaakt. Joris Linssen is nieuwsgierig, maar niet op een vervelende manier. In geen enkele vraag schemert zijn mening door. Hij is objectief, maar wel betrokken. Jammer dat-ie ermee stopt.”

Op dramagebied vindt ze ’t Schaep geweldig. “Musicals trek ik niet, ik vind het niks als er ineens iemand gaat zingen. En dat gebeurt ook in ’t Schaep. Maar omdat het herkenbare muziek is, is het toch leuk. Die serie zit heel goed in elkaar, mooi gedraaid, leuke verhaallijnen. Alles klopt.”

Barlo heeft momenteel een vaste rol in de jeugdserie VRijland.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen