BNN slacht Valerio-show af: ‘Niet goed genoeg’

BNN is niet tevreden over de tv-show Beauty and the Beat van Valerio Zeno. De serie wordt ingekort en de resterende drie afleveringen – drie minder dan gepland – verkassen naar de late avond. Dat meldt de omroep donderdag. Tv-directeur Maarten van Dijk windt er geen doekjes om. “BNN houdt van vernieuwen en dan ga je af en toe op je bek. Beauty And The Beat is niet goed genoeg voor een prime-time-programma. Dat zien we zelf en dat hebben kijkers ons ook duidelijk laten weten.” 

Het programma waarin wordt gezocht naar een vrouwelijke top-dj is ‘ondanks de waardevolle bijdrage van de jury en medewerking van de grootste namen uit de dance scene niet geworden wat het had moeten worden’, aldus BNN.

Van Dijk kan dat niet negeren. “Dan moet je ook de ballen hebben om daaruit je conclusies te trekken. We maken het programma in ingekorte versie wel af om onze belofte waar te maken: een talentvolle vrouwelijke dj lanceren. En die talenten lopen er zeker tussen.”

De drie volgende afleveringen zijn vanaf 18 februari iedere maandag om 23.30 uur te zien op Nederland 3, drie uur later dan nu. In verband met de verschuiving is het BNN-programma Proefkonijnen wekelijks een uur eerder te zien (vanaf 20.30 uur).

De Publieke Omroep bepaalt zo snel mogelijk welk programma er de komende weken te zien is vanaf 21.30 uur.

Beauty And The Beat, dat door alle tv-recensenten is neergesabeld, wordt geproduceerd door Stokvis & Stokvis Content.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen