‘SBS 6 gijzelt kijker met uitlopen ijsdansshow’

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller vindt het hoogst bedenkelijk dat Sterren Dansen op het IJs zaterdag flink uitliep. Dat meldt de tv-recensent in De Telegraaf. Oorspronkelijk duurt de show twee uur. “Omdat de eerste aflevering al een klein kwartier uitliep, hebben we deze keer de atoomklok erbij gepakt en stond de teller uiteindelijk op 32 minuten en zeven seconden (!) over tijd. Of het is onkunde, of een poging om de kijker net zolang te gijzelen tot hij murw is en niet meer kán zappen.”

Ongelooflijk, vindt de televisiedeskundige het. “Twee-en-dertig minuten! Daarmee heeft de zender dan toch een record te pakken.”

Daardoor begon De Grote Vakantie Show van Marc-Klein Essink later dan gepland. “Dat er nog 760.000 kijkers bij bleven hangen was een wonder. De SBS6-kijker was al zo op de proef gesteld met Sterren Dansen Op Het IJs – een format uit 2006 – dat al om zeven uur begon zodat ook de allerkleinsten de bedenkelijke grappen van Gerard Joling tot zich konden nemen.

Heel gecharmeerd van de Essink-show was hij niet. De Grote Vakantie Show omschrijft hij als “een luidruchtig samenraapsel van gerecyclede tvspelletjes die anders toch maar op de plank lagen te verstoffen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen