Jochem van Gelder moet geduld hebben van SBS 6

Jochem van Gelder heeft nog geen programma in het vooruitzicht gesteld gekregen van SBS 6. Dat vertelt de presentator in weekblad Party. Het is nog niet duidelijk hoe Van Gelders toekomst eruitziet. “Toevallig was ik laatst bij SBS 6 en daar werd duidelijk dat er meerdere formats zijn, maar of die worden uitgezonden en of ze uiteindelijk bij mij terechtkomen, is spannend. Ik moet nú even geduld hebben. Tegelijkertijd heeft SBS 6 aangegeven dat ik ook zelf aan de slag mag met ideeën.” 

Die tip heeft Van Gelder ter harte genomen. “Het komt goed uit dat ik in de anderhalf jaar dat ik thuis zat een aantal programma’s heb bedacht. Daar ga ik ze ook maar eens mee bestoken.”

Ooit was hij veelvuldig te zien op prime time, maar nu moet hij vechten voor een plekje op de buis. “Op zich vind ik het niet verkeerd om het eens een keer mee te maken dat er even geen aandacht voor mij was en ik weer keihard aan de bak moest.”

Ik koester het dat ik een herstart heb mogen maken bij SBS 6, maar tegelijkertijd ben ik op mijn hoede. Ik besef dat ik niet meer kan doen als mijn best en het zomaar over een tijd ook weer over is.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen