Emile Ratelband krijgt klein piemeltje van SBS 6

Emile Ratelband wordt bijzonder angstig van zijn deelname aan het tv-programma Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans van SBS 6. Dat vertelt de positiviteitsgoeroe aan Shownieuws. Ratelband durft nog steeds niet van de skischans af. “Ik schijt zeven kleuren. Ik durf nog niet. De skischans is zo hoog en maakt me zo angstig. Ik krijg er een heel klein piemeltje en hele grote neusgaten van. Het komt nog wel. Als je kijkt hoeveel vooruitgang je boekt op één dag, dat is ongelooflijk.

Tot nu toe zijn vier bekende Nederlanders bij de oefeningen daadwerkelijk van de schans gaan. “Drie man een een vrouw hebben al gesprongen van de piste, waaronder Sita. Schumacher is gesprongen en Koert is gesprongen.

Ook Kelly van der Veer heeft volgens heem geen angst. “Ze zegt: ‘Als ik val, val ik op mijn implantaten’. Ook Robert Schoemacher ziet eruit als een jonge god met zijn injectables.”

We liggen iedere avond knock-out in bed na een dag noordpoolfestijn met wind en sneeuw. Ik had naar mijn vrouw moeten luisteren. Maar ik doe het niet voor mezelf, ik doe het voor de kijkers van SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen