Do en Yes-R presenteren nieuwe talentenjacht SBS 6

Do en Yes-R gaan de talentenjacht The Next Pop Talent presenteren voor SBS 6. Dat heeft de presentatrice maandag laten weten in De Telegraaf. Do gelooft in de nieuwe show. “Een nieuw element is dat je ’de klok’ moet overleven. De jury bestaat uit Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Stacey Rookhuizen en Ruud de Wild. Zij zullen niet coachen maar voornamelijk tips geven en beoordelen. Persoonlijk denk ik dat het een laagdrempeliger programma is dan The Voice”, vertelt ze.

Het is Do’s tweede grote show voor SBS 6, nadat haar hypnoseshow Van je vrienden moet je ’t hebben vorig jaar jammerlijk mislukte. “Het was een combinatie van factoren dat SBS de programmering destijds heeft omgegooid. Naar aanleiding van dat programma ben ik gevraagd voor The Next Poptalent. Dat is het grootste compliment wat je kunt krijgen.

De kinderwens die Do al jaren heeft, wordt mede door deze klus weer op een laag pitje gezet. “Ik ben net terug uit LA waar ik van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat nummers heb geschreven en repertoire heb verzameld om straks een ruime keuze uit songs te hebben. En deze week beginnen de opnamen voor The Next Pop Talent.”

Ik wil mij voorlopig volledig focussen op mijn carrière. 2013 is nog maar net begonnen en zit alweer bomvol nieuwe uitdagingen.

Yes-R’s neef Ali B zit dit voorjaar in de jury van de concurrerende talentenjacht X Factor op RTL 4.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen