‘Ik Hou Van Holland kan niet zonder mij’

Foto: Roy BeuskerHet succes van Ik Hou Van Holland werd na het vertrek van teamcaptain Beau van Erven Dorens alleen maar groter, maar bij het vertrek van Jeroen van Koningsbrugge zou dat anders zijn. Dat zegt de komediant in weekblad Party. Van Koningsbrugge vindt zichzelf een te belangrijk onderdeel van de RTL 4-hit. “Guus Meeuwis heeft ontzettend veel lol en zonder Linda kan het programma sowieso niet. En in alle eerlijkheid: zonder mij waarschijnlijk ook niet“, vertelt de tv-ster..

Voorlopig denkt Van Koningsbrugge echter dat geen van de drie ermee ophoudt. “We hebben de afspraak gemaakt elkaar te bellen als we het niet meer zien zitten en ik heb van beide nog niets gehoord.

Zelf twijfelt hij ook niet. “Ik heb nog nooit iets zó lang volgehouden. Maar ik kan echt helemaal mezelf zijn, zonder enige pretentie. Het voelt als één grote speeltuin, alsof ik elke keer een feestje vier met een groep vrienden en we gezellig spelletjes spelen met elkaar.”

Toch wordt het volgens Van Koningsbrugge wel steeds lastig. “Ze maken het me steeds moeilijker. Ik was bijvoorbeeld heel goed in het raden van namen van bekende Nederlanders. Die wist ik allemaal. Nu krijg ik steeds vaker namen van mensen die ik helemaal niet ken. Het houdt de spanning er natuurlijk wel in.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen