Patricia Paay wil niet in hypnoseshow SBS 6

Foto: RTL

Patricia Paay moet er niet aan denken om net als haar televisiecollega Patty Brard hoofdpersoon te zijn in de hypnoseshow Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben op SBS 6. Dat vertelt de tv-diva aan weekblad Story. Paay houdt niet van dat soort shows. “Niets voor mij. Wie weet wat ik onder hypnose allemaal ga uitkramen. Stel je voor dat ik niet meer de deur uit durf, omdat ik allerlei rare dingen heb geroepen. Patty zit anders in elkaar dan ik. Zij is voor niets of niemand bang“, vertelt ze.

Het RTL 4-gezicht vindt het wel lachen dat Brard dit soort dingen doet. “Ik laat dat soort dingen graag aan haar over. Patty interesseert het allemaal niets, en ze laat zich voor de gekste karretjes spannen. Stiekem moet ik er ook nog wel een beetje om lachen. Maar mij hoeven ze dus niet te bellen.”

Ze is nog wel bij de opnames van de SBS 6-show geweest. “Ik ben met haar mee geweest naar de opnames. Als vriendin van Patty zat ik in het team van Ron Brandsteder. Het was een bijzondere ervaring, om het maar eens voorzichtig uit te drukken.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen