John Williams wil eens wat anders bij RTL

Foto: RTLJohn Williams is toe aan een nieuwe uitdaging bij RTL 4. Dat geeft de presentator toe aan weekblad Privé. Zijn tv-shows als Het Spijt Me en Bonje met de Buren zijn kijkcijferhits, maar er kriebelt iets bij Williams. “Het wordt weer tijd voor iets anders. Hopelijk iets heel nieuws, want daar ben ik nu wel aan toe. Het zijn leuke programma’s om te doen en ik ben ook niet van plan om te stoppen, maar iets nieuws zou wel fijn zijn. Het wordt tijd voor een nieuwe uitdaging“, vertelt hij.

Er wordt ook aan gewerkt, weet de presentator. “Met het team ben ik bezig allerlei ideeën uit te werken. Er komt wel weer iets.”

Williams is momenteel ambassadeur van de Kleur Je Club-actie van verffabrikant Flexa. “Ik voetbal zelf en kom dus in veel kantines en kleedkamers. Wat je daar ziet, is soms onbeschrijflijk. Grauwe en kale ruimten die dus echt wel een likje verf kunnen gebruiken.”

Dat zou een nieuw format kunnen zijn. “Misschien is het inderdaad wel een idee voor een nieuw format. Bijna negen op de tien Nederlanders hebben met een club van doen, dus animo genoeg, lijkt me zo.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen