Margreet Spijker aan de botox vanwege RTL 4-werk

Foto: RTLMargreet Spijker kon de verleiding om botox te gebruiken niet weerstaan. Dat bekent de RTL 4-presentatrice in TROS Kompas. Spijker vindt het belangrijk dat ze er goed uitziet, omdat ze veelvuldig op televisie te zien is. “Er goed uitzien hoort tenslotte bij mijn vak. Ouder worden vind ik best vervelend. Ik ben ook absoluut overstag gegaan voor botox en een ooglidcorrectie. Ik heb het wel eerst bij anderen afgekeken, hoor. In de tv-wereld ben ik zo’n beetje de laatste“, zo laat ze weten.

De presentatrice voelt zich fijner, sinds er aan haar gezicht is gesleuteld. “Het geeft me gewoon een zekerder gevoel als ik weer dat ik er goed uitzie en inmiddels heb ik geleerd dat dit ook op mijn 47ste prima kan lukken.”

Toch is ouder worden niet alleen maar narigheid, weet ze. “Natuurlijk zitten er voordelen aan het ouder worden. De rust bijvoorbeeld. De dag dat ik 24 werd, was ik diep- en diepongelukkig. Ik had niet meer de status van student en moest een plekje verwerven in de maatschappij, nadenken over een relatie. Zúlke zware zaken. Wat ik zo fijn vind aan mijn leeftijd nu, is dat dit soort dingen zijn uitgekristalliseerd.”

Naarmate ik ouder werd, werd ik gelukkiger en dat is natuurlijk een enorme zegen. Ik had het alleen niet verwacht.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen