Javier Guzman vindt exit Strictly Come Dancing onterecht

Geplaatst op Mon 27 Aug 2012 om 10:39

Javier Guzman vindt het niet terecht dat hij zaterdagavond als eerste kandidaat uit het AVRO-programma Strictly Come Dancing van Kim-Lian van der Meij en Reinout Oerlemans is gestemd. Dat zegt de cabaretier in het AD. Guzman verloor in de dance off van Stacey Rookhuizen. “Ik zie niet in waarin de dans van Stacey beter was dan wat wij hebben neergezet. Onze prestatie was in elk geval niet van dien aard, dat we er al in de eerste ronde al uit moesten.

Guzman vindt het echt niet kunnen. “Ik was best tevreden wat we hebben neergezet. Wat betreft het stemmen per sms van het publiek zou het kunnen dat niet alle spellingswijzen van mijn naam door de computer zijn meegeteld, geen idee. Maar dan nog, we belandden in een finale waarin het uiteindelijk een vakjury is, die ons eruit stemt.”

Ik zeg je eerlijk dat ik daarvan baal en het heeft me nogal verbaasd.
24 Reacties op “Javier Guzman vindt exit Strictly Come Dancing onterecht”


 1. Mark

  Idd, want nu verdiend ie niks meer. Kan ie weer een uitkering aanvragen. :lol:

 2. vinn

  Dat is nou eemaal met stem progamma’s. Je bent gewoon niet bekend genoeg.
  Dat zagen we met sterrenspringen, dancing with the stars, sterren dansen op het ijs enz.
  Mensen stemmen op iemand die ze leuk vinden, niet die ze goed vinden.

 3. Ineke

  Ria Valk had er uit gemoeten die bakte er niks van! De cijfers van de jury klopte ook voor geen meter en zijn niet serieus te nemen.

 4. Den Draaiert Joost

  Ik vond dat ook raar, want Arjan Ederveen was slechter. Is allemaal gefixed dus want Guzman is geen aansprekende persoonlijkheid.

 5. Jip

  De reden van het weinige aantal publieksstemmen is het gebrek aan sympathie dat Javier Guzman de afgelopen vijf jaar heeft opgebouwd. Guzman heeft een drankverslaving (gehad), sloeg iemand onterecht tijdens het uitgaan, brak een optreden na vijf minuten af en voerde oorlog met zijn impresariaat Frans Ruhl. Javier, ga eerst maar weer eens een paar fatsoenlijke cabaretprogramma’s maken (je was voor de verslaving zo goed op weg), en doe dan over een jaar of vijf nog maar eens mee met een soortgelijke BN’er-show.

 6. Peter

  Wel mee eens. Stacey danste te stroef, ging niet door haar benen bij de wals. Het oogde niet bepaald vloeiend. Javier had nog wel wat stijl en was toch beter vond ik.
  Ria Valk en Arjan Ederveen zijn gewoon verder door sympathie votes. Zo gaat dat altijd bij deze show. Ook bij Dancing With The Stars toen het nog op RTL 4 werd uitgezonden.

 7. Banaan

  @Jip

  Lekker nеgatiеve denkwijze. Als een artiest een show afbreekt, kun je er donder op zeggen dat er iets ernstigs aan de hand is. En dat was ook het geval: zware verslavings- en psychische problemen. Wat had hij dan moeten doen? Volledig doordraaien op het podium? En wat dat drankprobleem betreft: je kunt het afkeuren of je kunt bewondering hebben voor het feit dat hij er hard aan gewerkt heeft en het heeft overwonnen. Als mensen voor de nеgatiеve zienswijze kiezen, zegt dat veel over hun.

 8. Jan

  Talentenjachtmoeeeeee

 9. Ome Frans

  Banaan & Joris zitten ernaast en Jip heeft gelijk. Guzman heeft gewoon een slecht imago. Een beetje cabaretier doet trouwens niet mee aan dergelijke programma’s.

 10. Tommy

  Laat ik nou denken dat het om het dansen ging, maar het gaat eigenlijk helemaal nergens over.

 11. Banaan

  @Ome Frans

  Ik zeg nergens dat Guzman geen slecht imago heeft en dat zal ik niet doen ook, want dat heeft hij wel degelijk. Ik ventileer alleen mijn mening en bij meningen bestaat er geen gelijk of ongelijk.

 12. GW

  @ Banaan: Nou dan zal het wel heel erg veel over mij zeggen want ik heb ook een negatief beeld van Javier Guzman.

  Het kan me werkelijk geen ene reet schelen dat hij een tijd lang er zelf voor koos om zijn leven te gronde te richten met zijn drank- en cokeverslaving, maar als iemand (zelf verklaard) regelmatig zijn inmiddels ex-vriendin in elkaar mept (“want dat lag aan haar”) en weigert alimentatie te betalen, dan gaat er bij mij een deur dicht en vind ik het heel erg lastig om iemand een tweede kans te geven.

  Javier Guzman heeft gedurende zijn gehele carrière het op de één of andere manier het altijd voor elkaar gekregen om betrokken te raken bij gewelddadige incidenten. Een andere cabaretier in elkaar meppen, vechtpartijen in het uitgaansgebied etc. Het is gewoon een eng, agressief, narcistisch mannetje die voor zijn deelname aan SCD heeft onderschat hoe negatief het grote publiek over hem denkt. Dat een intelligente, mooie vrouw als Jessica Villerius op hem valt vind ik echt onbegrijpelijk.

 13. Banaan

  Zucht, volgens mij gaf ik toch duidelijk twee visies op het feit dat Guzman een drankverslaving had! Namelijk negatief (“hij had een drankverslaving“) of positief (“hij had een drankverslaving”).

 14. Banaan

  M.a.w. iemand die alleen hamert op het feit dat hij verslaafd was, ziet het positieve van dat verhaal over het hoofd: dat de verslaving voorbij is.

  Dat hij zijn vriendin slaat – was ik niet van op de hoogte, maar dat terzijde – heeft met bovenstaande niets te maken, want ik had het over het negatief bestempelen van iets wat inmiddels ook als positief kan worden bekeken. Ik hoop dat ik een beetje kan overbrengen wat ik bedoel. En uiteraard keur ik het slaan van wie dan ook ten zeertste af!

 15. GW

  @ Banaan: Ik begrijp wat je wil zeggen; dat het feit dat hij zijn verslavingen heeft overwonnen ook als iets positiefs bestempeld mag worden i.p.v. dat men blijft hameren op het negatieve aspect van zijn verslavingen. Ik zeg alleen dat ik zo’n negatief beeld van hem heb, dat het positieve aspect, namelijk het overwinnen van zijn verslavingen voor mijn niet relevant is c.q. in het niet valt.

 16. k:Alex

  Krijgen we nu iedere week weer zeil BN’ers, doe dat lekker in Boulevard, ze hebben een nieuw decor, dus kunnen er weer goed tegenaan.

 17. KoalaNL

  Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 18. robert

  oh drank en drugs……….

 19. jan

  voer voor een nieuwe jessica, ik ben net zo vaak in beeld als ivo niehe, vallerius documentaire!!!!!!

 20. Mark

  Jan
  Mon 27 Aug 2012 om 12:16

  Volgens mij is Strctly Come Dancing helemaal geen talentenprogramma en Beat The Best ook niet. En Sterren Dansen Op Het IJs ook niet.

 21. Anja

  Vreemd dat een Silvana hieraan mee mag doen, ze heeft met dansen notabene ooit haar geld verdiend.

 22. Kirth Gersen

  Het gaat er inderdaad niet om wat ze kunnen. Natuurlijk had hobbelpaard Valk eruit gemoeten, net zoals olifant Bard die voorover in het water lazerde bij Sterren Springen.

 23. Bertie

  Proost!

 24. Freakyfrank

  Tja, Stacey Rookhuizen moet het nu eenmaal hebben van haar ‘ik-verleid-je-wel-met mijn-geile-blik-want voor de rest heb ik niks in huis.’ Nog nooit zo’n stramme wals gezien en dat voor iemand die zo pijnlijk hard probeert om glamour en glitter uit te stralen. Ze zal voor de volgende uitzending wel weer een goedkope en geile stunt bedenken om in het programma te blijven of de juiste man achter de schermen opgeilen. Daar is haar ‘carrière’ nu eenmaal op gebaseerd: op niets. En op ons Nederlanders die zo’n onzin slikken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.