‘AVRO weigert Sebastiaan Labrie’

Sebastiaan Labrie accepteerde de uitnodiging van producent Eyeworks om mee te dansen in Strictly Come Dancing, maar de zaterdagshow ging toch aan zijn neus voorbij. Dat vertelt zijn manager Raymond van der Velden aan weekblad Weekend. Labrie vindt het jammer. “Het dansprogramma wilden we wel met Sebastiaan doen, maar dat gaat niet door. Eyeworks had hem gevraagd en vond het te gek dat hij ja zei, maar de AVRO heeft er op het laatste moment ’n stokje voor gestoken.

Frank Wisse, een andere sterrenmanager, denkt dat dat een smoesje is. “Ik weet wel hoe dat bij Eyeworks gaat. Ze zetten heel veel aanvragen uit, bijvoorbeeld vijftig, dan krijgen ze een aantal ja’s en dan gaan ze kijken wat het mooist past.”

Het kandidatenveld is belangrijk voor een dergelijke show. “Dan denken ze bijvoorbeeld: we hebben eigenlijk te veel jongens, we moeten meer meisjes hebben. En dan zeggen ze sommige jongens weer af. Dan zeggen ze dat dat aan de zender ligt ofzo, maar dat is natuurlijk onzin.”

Ze willen een zo sterk mogelijk deelnemersveld, en dat begrijp ik wel.

Arjan EderveenNaomi van As, Ria ValkSabine UitslagDanny FrogerJavier GuzmanStacey RookhuizenSylvana Simons en Mark van Eeuwen doen wel mee aan Strictly Come Dancing.

De show wordt gepresenteerd door Reinout Oerlemans en Kim-Lian van der Meij en begint op 25 augustus op Nederland 1.

 

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen