Kate Walsh stopt met Private Practice

Geplaatst op Wed 13 Jun 2012 om 12:46

Foto: SBSHoofdrolspeelster Kate Walsh stopt na het komende, zesde seizoen met de ziekenhuisserie Private Practice. Ze is toe aan een nieuwe uitdaging. Dat heeft ze laten weten in de Amerikaanse talkshow Bethenny. Private Practice keert in het najaar terug voor een korte serie van dertien afleveringen. “Dit is mijn laatste seizoen Private Practice. Het was een leuke tijd en ik ben erg dankbaar. Ik ben nu heel lang Addison geweest, en ik dank alle kijkers die er al vanaf het begin bij zijn“, zei ze. 

De voorgaande seizoenen telden 22 afleveringen. Het kan zijn dat tv-netwerk ABC nog meer aflevering bij bestelt, maar dat is onzeker, zeker gelet op de dalende kijkcijfers.

Het zesde seizoen gaat in het najaar van start zonder Tim Daly, een andere hoofdrolspeler. Toch denkt Walsh dat het een mooie serie gaat worden. “Ik ben erg verheugd over mijn laatste seizoen.

Private Practice begon in 2007 als een spin-off van Grey’s Anatomy. Beide series zijn in Nederland te zien bij Net5.
4 Reacties op “Kate Walsh stopt met Private Practice”


 1. Joost

  Ik vond Private Practice nooit een super serie, maar ik vind haar een leuke actrice ! Hoop dat ze na het laatste seizoen nog mooie rollen mag spelen.

 2. Ome Frans

  Private Practice is een best aardige serie. Kate Walsh is een mooie en vakbekwame actrice die we vast terug gaan zien.

 3. Rick Bosveld

  Als Shonda slim is stopt ze na seizoen 6, want vorig seizoen ging er ook al een hoofdrool en nu Tim Daly en straks Kate Walsh, kunnen ze beter stoppen lijkt mij

 4. Rianne

  Ik zou het enorm jammer vinden als PP na s6 niet terug zou komen. Tis één van de weinige series die ik volg. Ik wist ook niet dat Tim Daly er uit is gegaan. Ben bang dat het een zinkend schip is

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.