Patricia Paay: ‘Linda de Mol jaloers op mij’

Foto: RTLPatricia Paay heeft het idee dat Linda de Mol jaloers op haar is. Dat vertelt de tv-ster in weekblad Privé. De Mol schreef in haar blad dat ze onthutst was door de beelden van de striptease die Paay opvoerde op oudejaarsavond, maar daar heeft Paay geen boodschap aan. “Nou ja, dat moet ze zelf weten. Ik heb gehoord dat ze jaloers is op mij. Ze had gezegd: ‘Ik leef verdomme op paprika’s, en die Paay doet alles wat God verboden heeft en blijft er maar goed uitzien‘”, vertelt de tv-diva.

Paay begrijpt niet dat iedereen een mening moet hebben over haar. “Wie zijn die mensen? Mensen zullen er altijd wat op aan te merken hebben. Sommige mensen verdragen het niet omdat ze jaloers zijn, of omdat ze het eigenlijk zelf zouden willen, maar niet durven. En dan zeggen ze: ‘Je bent een aandachtsjunk.’ Maar dat slaat nergens op.

Ze maakt zich er niet druk om. “Ik denk nooit: Wat denken de mensen van mij? Ik heb nog steeds hoge kijkcijfers, dus het zal wel goed zijn. Mensen willen me altijd knuffelen, dat vind ik altijd wel een heel mooi compliment.

Volgens De Mol kan Paay haar stripteases beter thuis opvoeren voor haar vriendje. “Nu stond ik om kwart voor zeven ’s avonds terwijl ik een groene paprika van zaadjes ontdeed, met mijn tienerzoon verbluft te kijken“, schreef ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen