Knevel en Van den Brink profiteert van verkiezingsstrijd

Foto: EONiet Pauw & Witteman, maar Knevel & Van den Brink is op televisie als de verkiezingsstrijd losbarst en de Tweede Kamerverkiezingen plaatsvinden. De EO-talkshow neemt op 14 mei het stokje over van de VARA-titel en is te zien tot en met 14 september, twee dagen na de waarschijnlijke verkiezingsdatum. Dat heeft de omroep woensdag gemeld. Van den Brink is blij. “Het is heerlijk om Knevel & Van den Brink te mogen maken in een tijd dat er politiek zo veel staat te gebeuren.”

Naast politici en topsporters – de Olympische Spelen en het EK Voetbal komen eraan – schuiven er ook andere gasten aan die het nieuws van die dag bepalen. “Omdat we altijd aanhaken op de actualiteit is het steeds weer spannend welke gasten er die avond aan tafel zitten. We zoeken graag de diepgang door middel van gesprekken over actuele onderwerpen.

Knevel en Van den Brink wordt ook dit jaar in twee blokken uitgezonden, onderbroken door het EK voetbal en de Olympische Spelen. De eerste serie duurt tot 1 juni en de tweede serie begint op 13 augustus.

Pauw & Witteman is er weer bij vanaf 17 september.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen