Olcay Gulsen heeft geen zin in reallifesoap

Olcay Gulsen, jurylid in modieuze shows op RTL 5, heeft een aanbod voor een reallifesoap geweigerd. Dat vertelt de modeontwerpster in weekblad Privé. Gulsen wil haar leven niet met iedereen delen. “In een reallifesoap, zoals ooit de bedoeling was, zul je me echt nooit zien. En als je Edgar (Davids, haar partner, red.) een beetje kent, weet je ook dat hij niet zo veel van televisie moet hebben. Je zult hem oook nooit in een reallifesoap of iets dergelijks zien, dat verafschuwt hij“, zegt ze.

Momenteel is ze te zien als coach in The Face. “Ik vind televisie wel een uitdaging, zeker zo nu samen met Sylvie van der Vaart. Ik kende haar al, maar nu heb ik echt gezien wat een vakvrouw zij is. Daar kan ik nog wel het een en ander van leren. Natuurlijk blijft mijn kledingmerk het belangrijkste, maar zo af en toe een beetje tv is niet verkeerd.”

Makkelijk te strikken is Gulsen niet, benadrukt ze. “Ik word voor veel dingen gevraagd, maar ben wel selectief in mijn keuzes. Ik ga niet in elk spelletjesprogramma of in elke talkshow zitten.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen