Glennis Grace noemt Raffaëla Paton ‘goedkoop’

Glennis Grace vond het tv-optreden van Raffaëla Paton tijdens het Nationaal Songfestival goedkoop. Dat vertelde de zangeres zondag in Life 4 You. Idols-winnares Paton trad op in een gewaagde outfit en daar was Grace niet van gecharmeerd. “Raffaëla was wel het gesprek van de dag. Op Twitter in ieder geval. Ik vond het een heel leuk liedje van haar. Erg catchy en alles. Maar van die outfit dacht ik: moet dit nou? Om heel eerlijk te zijn – en je weet: ik ben eerlijk – ik vond dat goedkoop.”

Ze was meer gecharmeerd van de ballade van Pearl Jozefzoon. “Het was een prachtig nummer. Ik vind wel dat ze er staat. Ze doet het met volle overtuiging. Maar ik denk dat er voor het Songfestival nu iets anders nodig is. Hier zitten ze niet meer op te wachten.

Uiteindelijk won Joan Franka de ‘battle’ tegen Paton en vervolgens ook de finale van het Nationaal Songfestival. “Ik had Joan meteen al gekozen. Dat zag ik al toen ze met z’n allen in Life 4 You zaten.

Wel moet Franka haar achtergrondzangeres thuis laten, stelt Grace. “Dat kan toch iedereen horen. Joan haar stem viel helemaal weg. Zij kwam helemaal op de voorgrond en het klonk nog vals ook. Dat vond ik wel. Come on.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen