Caroline Tensen voelt zich geprezen

Foto: Roy BeuskerCaroline Tensen heeft het gevoel dat de kijkers haar prijzen om haar vakbe- kwaamheid. Dat vertelt de presentatrice in Avrobode. Tensen probeert in DNA Onbekend zo betrokken en oprecht mogelijk te zijn. “Mensen vinden dat ik het op een rustige, prettige manier doe en niet sensatiebelust. Dat is fijn om te horen, want dan doe je het toch goed. Als ik op de opnamedag kennis met de gasten maak, neem ik echt de tijd voor ze. Ik ga bij ze zitten, praat met ze over van alles en nog wat.

Op die manier probeert Tensen de kandidaten gerust te stellen. “Vaak zijn ze enorm nerveus, omdat ze jarenlang op deze dag hebben gewacht. Ik zie ze pas op de opnamedag, maar ik heb van tevoren wel alle reportages gezien en de verslagen gelezen. Daardoor ben ik volledig op de hoogte en kan ik de mensen bij hun naam noemen. Dat stellen ze enorm op prijs, want het praat makkelijker.”

Ondertussen doet ze ook nog het minder emotioneel zware Eén tegen 100. “Na twaalf seizoenen ervaar ik Eén tegen 100 nog steeds als een cadeautje. Het is mijn enige grote studioprogramma en daarom koester ik het ook. Zeker als je heftige programma’s als DNA Onbekend, Babyboom en Familieberichten presenteert, is het fijn om er een luchtige spelshow naast te doen.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen