Ben Cramer vindt Joan Franka te statisch

Ben Cramer is niet heel erg onder de indruk van het liedje You and Me van Songfestival-inzending Joan Franka. Dat bekent de zanger in weekblad Story. Cramer, die zichzelf ook opgaf voor het Nationaal Songfestival, vindt de act iets te saai. “Het was statisch met die hoofdtooi en vijf simpel dansende meiden eromheen. Ik had er in elk geval geen hoge pet van op. Toen ik Joan zag opkomen, dacht ik: wat krijgen we nou? Toen ik het liedje hoor, dacht ik: tsja…“, zo laat hij weten.

Toen Cramer het liedje nog eens hoorde, en later terugzag op tv, was hij meer overtuigd. “Nadat ik het nog een keer gehoord had, dacht: wel een leuk refrein. In de zaal kreeg ik ook een totaal andere indruk van het geheel, dan toen ik het later op tv terugzag. Ik begrijp nu ook waarom de televisiekijker zo massaal op Joan heeft gestemd.

Veel vertrouwen heeft hij niet. “Haar act valt of staat bij de manier waarop het op televisie wordt weergegeven. Maakt de regisseur in Verweggistan straks een paar verkeerde shots, dan kan ze het helemaal vergeten.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen