Luxedier Astrid Joosten wild van Audi en Apple

Astrid Joosten vindt de suggestie dat men bij de socialistische VARA niet al te veel moet toegeven aan luxe-instinct, onzin. Dat zegt de presentatrice in De Pers. Joosten is verzot op mooie, dure spullen. Het VARA-gezicht, die recent voor bijna twee miljoen een penthouse kocht in Amsterdam, vindt zichzelf een heus luxedier. “Linkse mensen mogen niet van mooie spullen houden? Ik hou wel van mooie spullen. Ik heb ook een mooie auto. Een Audi A5“, vertelt ze in het dagblad.

Bovendien wordt ze wild van Apple-producten, zoals de iPad. “Wat een schitterend apparaat hè. Ik ben een Apple-meisje. Ik heb de allereerste Mac uit 1989 nog thuis staan. Gooi ik nóóit weg.

Ook onthult ze wel eens rechts te hebben gestemd. “Ik heb wel eens VVD gestemd. Dat was in die tijd van het WAO-debat begin jaren negentig. In de WAO zaten toen mensen die gewoon konden werken. Toen ik daar een opmerking over maakte tegen een PvdA’er – nee, ik zeg niet wie! – zei deze: ‘Je hebt wel gelijk, maar dat kunnen we niet zeggen, want dat kost ons stemmen.’ Toen was ik even boos op de PvdA.”

Een goede wijn gaat er bij Joosten ook wel in. “Ik zou wel een wijnprogramma willen maken, maar dat is meer iets voor de commerciëlen. Ik kan me zo voorstellen dat de VARA zegt: ‘Dat is niet helemaal onze taak’.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen