Irene Moors: ‘Ik heb geen drie miljoen’

Foto: Nick van OrmondtIrene Moors stelt dat er niets klopt van de rijkenlijst die Quote heeft uitgebracht. Met een vermogen van drie miljoen euro heeft de RTL 4-ster een plek in de lijst van 75 rijkste BN’ers. “Het is absoluut veel te hoog. Anders was ik al lang gaan rusten“, zegt ze op Radio 538. Bedragen noemt Moors niet. “Ik heb het goed, ik klaag niet, maar het is niet zoals het nu vermeld is. Ik weet niet wat je moet met zo’n lijst. Het geeft in elk geval een hoop gedoe  met jaloezie. Dat is jammer en dat hoeft helemaal niet.”

Een miljoenensaldo heeft Moors niet, zegt ze zelf. “Het is absoluut wat ruim. Ik wil niet zeggen dat ik niets heb, maar dit is flink. Er worden heel veel woorden aan vuil gemaakt, laten we het lekker negeren.”

Ze heeft geen idee hoe Quote op dat bedrag is gekomen. “Wat zij waarschijnlijk allemaal zijn gaan optellen en aftrekken, is waarschijnlijk ook waar je woont en wat dat wel misschien niet waard is of je hypotheek. Het maakt me geen reet uit. Het is in elk geval een hysterisch hoog bedrag. Ik ben ook een big spender. Ik geef lekker uit, ja hoor. Dat geeft niet.”

Haar collega Carlo Boszhard staat voor een miljoen euro meer op de lijst. “Hij doet ook meer voor De TV Kantine. Ik speel daar leuk in, maar hij regisseert en monteert ook. Die verhouding is ook meer. Of dat bedrag klopt, weet ik niet. Daar heb ik hem nog niet over gesproken. Maar dat zou mij erg verbazen.”

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen