Art Rooijakkers gaat door met Mag Ik U Kussen?

Geplaatst op Tue 07 Feb 2012 om 16:23

Foto: AVROHet tv-programma Mag ik u kussen? van presentator Art Rooijakkers krijgt een vervolg. Op 8 april begint het tweede seizoen. Dat heeft de AVRO dinsdag laten weten. Ook in de nieuwe serie afleveringen strijden drie komedianten op komische wijze om de kus van een steeds wisselende bekende vrouw. “Ik ben d’r heul blij mee! We zijn nu druk bezig met het uitnodigen van vrouwen, ik ben mijn balboekje aan het plunderen. Ik hoop op prinses Máxima!“, vertelt de presentator. 

Mag Ik U kussen? is van oorsprong een Belgisch format. Net als in het eerste seizoen zal de AVRO wekelijks twee Nederlandse cabaretiers benaderen en één Belg. “In de komende serie kunnen enkele nieuwe mannen worden verwacht die gaan strijden om de kus“, zegt een woordvoerster.

Het eerste seizoen van Mag ik u kussen? begon in september vorig jaar met een magere 381.000 kijkers.
23 Reacties op “Art Rooijakkers gaat door met Mag Ik U Kussen?”


 1. Joey

  Hij gaat ook 71 Graden Noord presenteren. Art krijgt steeds meer bij de AVRO. Lullig voor de andere Wie is de mol winnaar Frits Sissing die graag dit soort amusement zou doen maar wordt gepasseerd door Rooijakkers.

 2. Colly

  @joey

  Wie is de mol heeft geen autocue dus dat zou hij onmogelijk kunnen presenteren…

 3. Kevin

  Super MIUK was echt kei lachen!

 4. onno

  Heb me vorig jaar blauw gelachen om die gasten. Ik kende ze niet allemaal maar ze waren zo grappig. Vooral die belg! En Jandino was natuurlijk geweldig. Benieuwd welke dames er dit jaar bekust gaan worden!

 5. Wilma

  Zo’n uniek klein leuk en vooral grappig programmaatje. Viel vorig jaar echt op tussen al die inwisselbare programma’s! Ik ga zeker kijken! Art en Avro= goede combinatie!

 6. Marjan

  Art Rooyakkers is een toffe presentator. Hoop dat hij nog veel leuke programma’s mag maken voor de Avro. Jammer alleen dat Peking express nu zonder hem gaat worden uitgezonden!

 7. Eric

  Wat goed dat de Avro dit programma nog een kans geeft. Dit is iets dat uit kan gaan groeien tot iets heel moois, soms hebben programma’s een aanloopje nodig. En Art doet dit erg geestig.

 8. arne

  Wanneer komt dat 71 graden terug dan? Zou vorig jaar toch al te zien zijn? Vond t een leuk program en Ard past daar prima bij.

 9. Anonymous

  Zeker jammer dat Art Peking Express niet gaat presenteren. Maar hij had het ook mee moeten nemen naar de Avro. gaat toch ook niet scoren op dat net5 met die nieuwe presentator van dat slechte haarprogramma?!

 10. Kiki

  Art=de Mol

 11. Robert

  Geen hoogstaand programma met een slap format. Maar door de flauwe, schuine en soms denigrerende “grappenmakers” zou het best aan kunnen slaan bij de doelgroep.

 12. Singing Bee

  Goed nieuws

 13. Bas

  Ja okey en als Art nu ook nog doorgaat met Fort Boyard 2012 zijn we helemaal happy de peppie.

 14. Bas

  Jaaaa, Hoop ook dat Fort boyard met Art en Gerard weer terugkomt dit jaar! Was grappige return van n geweldig programma!!

 15. Jimmy

  Het Belgische (vlaamse) origineel is top!
  De NL versie is matig !

 16. Oscar

  @ joey: ik zeg meer Art en minder Frits!

 17. Coke jij?

  De Vlaamse versie is prima en leuker.

 18. psalm

  @onno
  Welke van de vier Belgen bedoel je?
  Persoonlijk vond ik Lieven Scheire erg goed. Goebbels viel mij zwaar tegen, ging iets te vaak voor de grove seksgrappen. Gevalletje van “één keer is leuk”…
  De Belgen hadden met hun ervaring van 3 seizoenen overigens een voorsprong op de Nederlanders, en dat was geregeld te merken.

 19. psalm

  @Coke jij?
  Uiteraard. Ze hebben ook meer seizoenen gehad om op stoom te komen. Waarschijnlijk/hopelijk is de NL versie het 2e seizoen ook weer wat beter.

 20. Ernst

  Vond die nederlandse grappenmakers niet allemaal even sterk, maar de NL’se versie van dit programma zeker niet onder doen voor het belgische origineel. En Art een verrassende leuke en goede vervanger van Bart Peters. Benieuwd naar de namen van dit seizoen!

 21. Anonymous

  Vond het vorig jaar een prima programma en Art presenteert het prima, net zoals ik alles wat hij doet prima vind viel me laatst op. Heb alleen wel het idee dat hij altijd een bruine jack aan heeft;p

 22. Irene

  Maxima doet natuurlijk nooit mee, maar goede stunt om haar in een persbericht te noemen. Doet ie slim. Na de Ruben Nicolais en de Chantal Janzens van deze wereld, heeft de Avro dit keer een gedegen presentator in huis gehaald. Hoop dat hij langer blijft dan die andere presentatoren die of weg moesten danwel zelf wegrenden.

 23. Joey

  @ Arne

  71 Graden Noord wordt deze maand of volgende maand opgenomen dus zal in of na de zomer op de buis komen denk ik.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.