Albert Verlinde trots op compliment Liesbeth List

Foto: Kastermans FotografieAlbert Verlinde is er trots op dat Liesbeth List op Radio 1 met lovende woorden over hem heeft gesproken. Dat zegt het RTL 4-gezicht in TROS Kompas. Verlinde werd er verlegen van. “Ik ben best een stoere jongen, maar moet toch af en toe blozen. Als een cameraman me vlak voor de uitzending van RTL Boulevard dat Liesbeth List zo mooi over me sprak bij Frits Spits op Radio 2 bijvoorbeeld. Ze vertelde dat ik naast Ramses Shaffy en Jacques Brel heel belangrijk voor haar ben.

Een ongelooflijk mooi compliment, noemt Verlinde het. “Laat ik hier dan toch even stellen dat La List in mijn leven ook een van de belangrijkste personen is. Zij zei ‘ja’ toen ik haar als volstrekt onervaren producent vroeg om Pief te spelen en we zijn elkaar nu al 12,5 jaar trouw, een artistieke koperen bruiloft. Om dat te vieren heb ik een borstbeeld laten maken dat een mooie plek heeft gekregen in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Het is een monument geworden voor een vrouw die uniek is in de Nederlandse muziek- en theatergeschiedenis. Een monument voor een monument dus eigenlijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen