UPC en bekende acteurs steunen 3FM Serious Request

Ook dit jaar kan 3FM Serious Request rekenen op de steun van UPC. Naast het doneren via de rode knop op de UPC- afstandsbediening, maakt het bedrijf ook de UPC Chequebox naast het Glazen Huis in Leiden mogelijk. Dat heeft UPC laten weten. In de UPC Chequebox kan iedereen die geld doneert een filmpje opnemen, waarin zij uitleggen hoe ze het geld hebben verzameld. Bij de opnames krijgen ze hulp van acteurs Isa Hoes, Derek de Lint, John van Eerd, Renée Fokker en Henriëtte Tol.

Het doneren via de UPC-afstandsbediening is mogelijk voor digitale tv-abonnees van UPC. In ruil voor een donatie kunnen alle digitale televisie klanten van UPC muziek aanvragen. In slechts enkele stappen geven klanten aan welk nummer zij willen horen en welk bedrag zij doneren.

Naast dat UPC het haar klanten en bezoekers aan het Glazen Huis eenvoudig maakt om geld te doneren, doneert het bedrijf tijdens 3FM Serious Request tien euro per abonnement op UPC Digitale TV dat in haar winkels wordt afgesloten.

De achtste editie van 3FM Serious Request start zondagavond. Vanuit het Glazen Huis in Leiden maken Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom en Timur Perlin tot en met kerstavond 24 uur per dag live radio en tv om geld op te halen voor moeders die geraakt zijn door de oorlog.

3FM Serious Request is gedurende de hele periode 24 uur per dag live te volgen door digitale televisieklanten van UPC op kanaal 14.

Meer in Advertorial

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen