Oh Oh Cherso-tweetal werkt aan nieuwe tv-show

Geplaatst op Mon 05 Dec 2011 om 15:27

Foto: Giorgio ZavosTony Wyczynski, bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso, werkt samen met Joey ‘Matsoe Matsoe’ Spaan, aan een nieuw tv-programma. Dat onthulde Wyczynski maandag in Koffietijd. Het duo is klaar met Oh Oh Cherso en wil iets nieuws gaan doen. “Ik ben natuurlijk onwijs fan van mijn grote maat Joey. Ik heb hem omgepraat om iets leuks te doen. We zijn samen naar Eyeworks gegaan. We hebben onze eerste pilot opgenomen en dan kijken we of RTL of een ander het leuk vindt“, zei Sterretje.

Het lijkt volgens hem helemaal niet op Oh Oh. “We hebben er nu drie seizoenen op zitten en ik vind het nu mooi geweest. Het is tijd om nieuwe dingen te doen en een andere kant op te gaan. Dit is iets totaal anders. We willen nu wat terug gaan doen voor de mensen.

Waar het precies over gaat, kan de realityster nog niet zeggen. “We zijn allemaal een bij elkaar geraapt zootje geweest, maar daaraan heb ik wel mijn carrière te danken. Misschien kunnen we nu eens wat leuks doen met de mensen. Het is niet echt een hulpprogramma, want we willen het op onze eigen manier doen, maar we zijn kijken of we echt kunnen helpen of alleen maar die zuipschuiten zijn.”

Matsoe Matsoe stopte al eerder met Oh Oh Cherso, omdat hij niet mee mocht doen van zijn vriendin. Die relatie is nu over. “Ik mag het niet zeggen, maar godzijdank. Een hartstikke lieve meid, maar niet voor hem.”
28 Reacties op “Oh Oh Cherso-tweetal werkt aan nieuwe tv-show”


 1. Peter

  En Oh Oh Cherso gaat niet meer terug komen in het nieuwe seizoen, dat is wel het meest belangrijke nieuws.
  Terecht denk ik, de koek is op. Dat zag je dit seizoen al. Of ze moeten het volgend jaar weer na Expeditie Robinson programmeren. Maar dat Oh Oh Cherso, laat staan Oh Oh Tirol terug gaan komen lijkt me duidelijk dat dit niet gaat gebeuren…

 2. Olga

  Schrijnend dat deze mensen denken nu een televisie-carrière tegemoet te gaan, hoorde Barbie bij Filemon ook al iets in die richting opperen….

 3. floris

  @Olga ik denk dat ze verder gaan komen dan je denkt…of we het nou willen of niet . Haha

 4. edje

  Zal me t format worden. Dronken elkaars uitwerpselen eten of braken in elkaars nek? En dat real life gefilmd op een onbewoond eiland??
  Ik kan ook heel ranzige dingen verzinnen voor een tv programma. Kan me niet voorstellen dat deze 2 knulletjes met een intelligent format komen.
  Toch fijn dat iedere boerenlul tegenwoordig een tv programma mag maken. NOT

 5. edje

  O, het gaat om een hulpprogramma. Mooi, er zijn vast nog wat plaatsen vrij bij de opleiding voor verzorgenden. Hebben ze niet eens een tv programma bij nodig. Fijn toch?

 6. Michel

  @Peter Wat een wijsheid jij weet het al en de zender en de producent nog niet.

  Van mij mag RTL5 voorlopig nog wel door gaan met Oh oh Cherso. Had het nooit echt gevolgd maar, seizoen 3 heb ik helemaal gezien en vond het het leukste seizoen. Goed dat RTL5 het heeft durven verplaatsen naar een andere dag en zo nog een Nederrlandse avond gelanceerde. Helaas pakte dit niet even best uit door de stevige concurentie op de andere zenders. RTL5 kan beter deze avond naar de woensdag verplaatsen.

 7. Jan

  Gaat Sinterklaas in Sesamstraat nog door? We zitten met z’n allen klaar, maar het ziet ernaar uit dat het gezwam van Wouter Bos voorrang krijgt! Hoe leggen we dit de kinderen uit?

 8. Alex

  @Michel

  Vind je? Ik heb het eerste seizoen gekeken uit “leedvermaak”, het tweede half gevolgd en het derde kon ik gewoon niet aanzien. Niet alleen omdat het kunstje eraf was, maar als die nieuwe jongen in beeld was (Gio, Gino?) kon ik het niet langer uithouden 10-15 seconden. Ik ben niet snel geirriteerd door een persoon, maar damn…

 9. Jan

  Tjonge jonge jonge, en dan nu simultaan op NL 1 én 3 het Sinterklaasjournaal uitzenden. Hallo?! Niemand daar achter de knoppen op het idee gekomen om op een van deze zenders Sesamstraat uit te zenden?

 10. bamibal

  jammer dat het niet meer terug komt, dit is beter dan die amerikaanse series!

 11. Peter

  @Michel: ik snap je teleurstelling, maar het is niet anders…De koek is op, maar er komt vast een alternatief. Het is tijd voor vernieuwing.

 12. Michel

  @ Alex Heb de eesrte 2 series niet echt gevold en de 3e wel. Ik vond Gio juist echt lachen en die buren ook. Alleen dat Gio in die vrouwenkleren uit ging had van mij niet gehoeven maar, dat moet hij natuurlijk voor zichzelf weten. Ik keek eigenlijk nooit naar dit soort programma’s maar, heb me zeker vermaakt. Ook New Chicks was erg vermakelijk maar, belachelijk natuurlijk als je zo’n programma bedenkt en wil presenteren.

  @Peter Een alternatief komt er zeker en een seizoen 4 ook vast wel. Voor een zender als RTL5 was het nog steeds een goede score in de doelgroep.

 13. Anonymous

  Wat een heaumeau !!

 14. vinn

  Opzich kunnen ze best verder met de dames en gio (hopelyk dn ook barbie) en dan een soort Echte meisjes in de jungle meets the simpele life

 15. Kees Jan

  wat een armoede, hou toch eens op met die leeghoofden.
  Straks denken ze nog dat ze echt iets kunnen.
  Het is allemaal zo niks, praten met EyeWorks, ze kunnen niet eens praten.
  Laat deze haagse imbecielen lekker thuis, echt een schande voor de zender en een schande voor de producent.

 16. Junior

  @Bamibal

  das jouw mening, ik vind persoonlijk helemaal niet. Jershey Shore vindt ik opzicht beter. Dat komt omdat MTV Networks heeft ontwikkeld en ik vroeger heb gewerkt daar bij.

 17. Klaas

  Die Toni is goed gebekt moet ik zeggen, daar zal hij wel op sturen. En ja vanuit zijn oogpunt niet gek dat hij nog wat wil proberen want hij zit nu toch in die positie om te praten met Oerlemans. We zien wel wat en of er iets uitkomt. Maar wat ik me bij New Chicks afvroeg: wat was de rol van die presentatrice.. Mevrouw Plessen (of iets in die richting qua naam..) behalve elke keer iets ongelooflijk korts aan te trekken en wat namen over een weer te roepen?

 18. peter van der anus

  Joey steekt zijn Spaan in Tony.

 19. peter van der anus

  Joey ste ekt zijn Spaan in Tony.

 20. peter van der anus

  Die Amerikaanse comedies zijn stukken beter dan eencelligen tv als oh oh.

 21. peter van der anus

  Die Amerikaanse comedies zijn stukken beter dan eenc elligen tv als oh oh

 22. Marc E. Putto

  Toch leuk he, de hele gewone lul scoort tegenwoordig op TV, hoewel, eigenlijk was dat al sinds eind jaren negentig het geval met die meute opgesloten in zo’n rothuis.
  Met een beetje afwijkend physiek of enkele originele oneliners kun je al beroemd worden tegenwoordig.
  Waren er nog maar twee netten, Ned. 1 en Ned. 2 zoals in de jaren zeventig.

 23. SINT nieuws

  NPO schrapt Sinterklaas-Sesamstraat voor politiek, zie http://tiny.cc/s1u2m

 24. Juize

  Seizoen 1 was leuk en vernieuwend, de heren konden maar geen vrouw mee naar huis krijgen en werden door alle dames compleet genegeerd. Dit seizoen voelde iedereen zich helemaal geweldig omdat ze zogehete “BN-ers” zijn. Maar om nou te zeggen dat Nederland zit te wachten op een nieuwe show van Joey en de grootste loser (Sterretje) van de hele show….. Ik in ieder geval niet.

 25. freddy

  Ik gok dat HAAGSE HELDEN de naam van het program wordt. .

 26. technoviking

  oh oh cherso (of een andere naam) zou leuk zijn als ze die jongens en meisjes vervangen door nieuwe gezichten. Iedereen bij Oh oh cherso heeft al vaste verkering en ze zijn teveel bezig met de camera’s. Dus er is geen reet meer aan. Net zoals dat ene meisje echt denkt dat ze gevraagd is voor een single omdat ze zo goed kan zingen. Ow kom op! Ik hoef heel die sterretje en sniper en jokertje niet meer te zien hoor. Ik heb het gehad met die zogenaamde ‘grappige’ Haagse types. Veels te vol van zichzelf.

 27. technoviking

  Oja, en dan matsoe matsoe die ‘tijgertje’ echt niet mocht omdat ze zo ordinair was, maar wel (als man) dingen naar haar gooien. Enz…

 28. LUUK

  Lekker ding , jammer dat hij homo is

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.