Oh Oh Cherso-tweetal werkt aan nieuwe tv-show

Foto: Giorgio ZavosTony Wyczynski, bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso, werkt samen met Joey ‘Matsoe Matsoe’ Spaan, aan een nieuw tv-programma. Dat onthulde Wyczynski maandag in Koffietijd. Het duo is klaar met Oh Oh Cherso en wil iets nieuws gaan doen. “Ik ben natuurlijk onwijs fan van mijn grote maat Joey. Ik heb hem omgepraat om iets leuks te doen. We zijn samen naar Eyeworks gegaan. We hebben onze eerste pilot opgenomen en dan kijken we of RTL of een ander het leuk vindt“, zei Sterretje.

Het lijkt volgens hem helemaal niet op Oh Oh. “We hebben er nu drie seizoenen op zitten en ik vind het nu mooi geweest. Het is tijd om nieuwe dingen te doen en een andere kant op te gaan. Dit is iets totaal anders. We willen nu wat terug gaan doen voor de mensen.

Waar het precies over gaat, kan de realityster nog niet zeggen. “We zijn allemaal een bij elkaar geraapt zootje geweest, maar daaraan heb ik wel mijn carrière te danken. Misschien kunnen we nu eens wat leuks doen met de mensen. Het is niet echt een hulpprogramma, want we willen het op onze eigen manier doen, maar we zijn kijken of we echt kunnen helpen of alleen maar die zuipschuiten zijn.”

Matsoe Matsoe stopte al eerder met Oh Oh Cherso, omdat hij niet mee mocht doen van zijn vriendin. Die relatie is nu over. “Ik mag het niet zeggen, maar godzijdank. Een hartstikke lieve meid, maar niet voor hem.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen