‘Yolanthe Sneijder-Cabau mist de gunfactor’

Foto: TROSTv-kenner Bert van der Veer weet wel waarom Yolanthe Sneijder-Cabau, ondanks een jarenlang contract bij de TROS, weinig succes heeft gehad als tv-presentatrice. “Ze mist de gunfactor van het publiek“, spreekt hij in VARAgids. Yolanthe loopt volgens hem iets te veel te koop met haar rijkdom, die ze heeft vergaard door een voetballer te trouwen. “Volgens de Nederlandse mentaliteit mag je wel rijk zijn en een miljoen uitgeven aan je huwelijk, maar houd het een beetje voor jezelf.

Nederland pikt het niet van Yolanthe, denkt hij. “De overgang van Jan Smit naar Wesley Sneijder is een grote stap voor het Nederlandse publiek. Het Shownieuws-moment met de moeder van Jan Smit blijft ook hangen. En het helpt niet mee dat Ivo Niehe haar aanwijst als zijn opvolger.

In haar laatste tv-show Yolanthe op 3, overigens ook geflopt, sprak de presentatrice met beroemde sterren. “Ze komt overal mede vanwege de naam van haar eega binnen, maar het lijkt alsof ze drie vragen van Ivo heeft meegekegren en vergeet dat je door kunt vragen.”

Nu wil Yolanthe doorbreken in Amerika. “Yolanthe doet er goed aan om haar carrière in het buitenland voort te zetten. In Italië en Amerika houden ze bijvoorbeeld wél van iemand met zo’n imago.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen