Jacques d’Ancona noemt Patricia Paay ‘non-talent’

Jacques d’Ancona blijft in de media sneren uitdelen naar Patricia Paay. Nu noemt hij de tv-diva in Veronica Magazine een ‘non-talent’. “Ik vind haar als jurylid niet sterk in het formuleren van haar oordeel“, zegt hij. D’Ancona denkt dat hij het beter kan. “Ik vind dat er objectiever en scherper gejureerd kan worden en dat kan ik. Twee jaar geleden wilde SBS 6 me niet hebben. Waarschijnlijk bang dat het als de Soundmixshow zou worden, maar zonder Henny Huisman is dat gevaar er niet.

D’Ancona en Paay voeren al jaren een koude oorlog. Vorig jaar voorkwam de tv-diva dat hij naast haar kwam te zitten in de jury van Holland’s Got Talent. “Deze man heeft zoveel nare dingen over mij gezegd, die komt er echt niet in“, zei ze. 

De ruzie ontstond toen d’Ancona liet weten dat Paay niet kundig genoeg is om juryvoorzitter te zijn. Maar dat vond Paay omgekeerd ook. “Het is geen hippe man. Er zijn oudere mensen die wel heel trendy blijven. Hij is geen trendy man.

D’Ancona is wel gecharmeerd van andere tv-personality’s. “Sipke Jan Bousema: inhoudelijk, scherp, goed. Ewout Genemans heeft een prima uitstraling. En Geert Hoes kan veel: zowel acteren, produceren als presenteren.

Hoewel hij Holland’s Got Talent verpest vindt door Paay, kijkt hij wel graag naar The Voice of Holland. “Briljant om alleen op stem te beoordelen, gevolgd door een zwierige wenk naar het optreden. Mensen moeten ophouden met roepen dat er een overkill is. Het publiek wil al die talentenjachten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen