Wesley Sneijder boos op Albert Verlinde

Foto: Erik MullerWesley Sneijder is boos op Albert Verlinde, omdat RTL Boulevard heeft gecontroleerd of zijn Yolanthe Sneijder- Cabau wel echt ingeschreven staat bij het Amerikaanse artiestenbureau CAA. Dat heeft Verlinde laten weten. CAA bleek Sneijder-Cabau niet te kennen. “Wesley Sneijder belde helemaal boos dat we haar voor leugenaar hebben uitgemaakt. Hij was ook boos op mij en zei dat ik haar ook nog Kuttecabau heb genoemd. Dat is helemaal niet waar!“, aldus Verlinde.

Verlinde vindt Sneijder slecht geïnformeerd. “Humberto vroeg aan mij hoe je het op het Amerikaans zegt, dan wordt Sneijder ‘Cutter’. Dat vertaal je even. Ik had geen idee wat er gebeurde, maar hij was heel woest. Het bleek dat hij niet gezien had, maar vroeg zich gewoon af waarom we dat checkten.”

De showkenner vindt het niet raar dat zijn redactie één en ander heeft nagetrokken. “We hebben ooit gehad dat Connie Breukhoven zou optreden voor Bush en dat belden we na, bleek niet waar. Jamai zou naar West End gaan, bleek ook niet waar. Natuurlijk bellen we even na wat er in een persbericht staat. We hadden een positieve insteek. Het was checken en hopen dat er meer kwam.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen