Winston: ‘RTL Boulevard positiever door mij’

Foto: Studio KastermansWinston Gerschtanowitz heeft RTL Boulevard naar eigen zeggen positiever gemaakt. Daardoor zijn de kijkcijfers hoger dan ooit. Dat zegt de presentator in Veronica Magazine. “Boulevard is positiever geworden met mij“, aldus de assistent van John de Mol. Dat heb ik bewust geprobeerd met Albert Verlinde. Ik ben natuurlijk Mister Happy. Mensen vinden het leuk om ’s avonds te ont- spannen met een vrolijk programma. We hadden vorig jaar niet voor niks het best bekeken seizoen ooit.”

Gerschtanowitz vindt dat RTL Boulevard tijdens zijn aanwezigheid nog nooit te ver is gegaan. “Nee, ik heb me nog nooit ergens ongemakkelijk bij gevoeld. Aan het einde van de middag bespreken we de aflevering van die dag en als iets me tegen de borst stuit, dan zeg ik het gewoon.

Inmiddels werkt hij al een paar jaar samen met roddelkoning Albert Verlinde. “De samenwerking bracht ons bij elkaar, maar Albert en ik zijn wel echt maatjes. We zijn meer dan collega’s, dat maakt Boulevard wellicht zo goed.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen