Hanny Veerkamp zegt ‘ja’ tegen Paul de Leeuw

Foto: Studio KastermansHanny Veerkamp is vrijdag te gast in de allerlaatste Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw. Hoewel ze eerder dit seizoen aangaf dat ze de presentator wil ‘afmaken’, is ze toch op zijn uitnodiging ingegaan. Dat heeft de VARA donderdag laten weten. Veerkamp was in november woest op De Leeuw. “Paul schoffeerde Hannie door na de dood van moeder Nel tegen haar te zeggen: ‘Je spreekt met Peter R. de Vries. We hebben je moeder opgegraven’“, weet een zegsvrouw van de VARA.

Veerkamp vond de opmerking die De Leeuw live in zijn programma tegen haar maakte zeer beledigend. “Ik ga hem afmaken. Ik had zoiets van; dit kan gewoon niet. Ik ben ik alle staten“, riep ze in RTL Boulevard.

Telefonisch heeft De Leeuw het allang goedgemaakt. Nu zullen ze elkaar ook de hand schudden. “Hannie was woedend, maar aanvaarde de uitnodiging grootmoedig om deel te nemen aan de slotuitzending“, aldus de woordvoerster.

Andere gasten in de slotuitzending op vrijdag (21.50 uur, Ned. 3) zijn Emile Roemer, Irene Moors en Jeroen van Koningsbrugge.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen