‘Adele, Dannii en Robbie in Britse The Voice’

De Britse omroep BBC hoopt Adele, Dannii Minogue en Robbie Williams te strikken om zich te verbinden als coach aan de Britse versie van John de Mols hitformat The Voice. Dat melden Britse media, waaronder The Sun. BBC wil The Voice uitzenden op zaterdag. “Het is een zeer grote hit in Amerika en we willen nu een eigen versie maken voor volgend seizoen, maar de casting van de jury is erg belangrijk. Je moet de juiste mensen hebben om het te laten werken“, zegt een BBC-‘insider’.

Dannii Minogue, de zus van Kylie Minogue, was tot afgelopen seizoen verbonden als jurylid aan de Britse X Factor. “De makers willen Dannii heel graag, omdat ze erg populair was in X Factor en ze van wanten weet. Ze was de coach van winnaar Matt Cardle en is erg goed met de kandidaten. Ze zou geweldig zijn in The Voice“, vertelt de ingewijde aan The Sun.

De jury van de Britse X Factor gaat volledig op de schop, nu juryleden Simon Cowell en Cheryl Cole overstappen naar de Amerikaanse X Factor. Alleen Louis Walsh blijft aan het programma verbonden. De nieuwe juryleden zijn Gary Barlow van Take That, Kelly Rowland en zangeres Tulisa.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen