RTL 4-stem wordt rijk van werk

Foto: RTLMarjon Keller, de zenderstem van RTL 4, hoeft niet op een houtje te bijten. De voormalig zangeres wordt naar eigen zeggen rijk van haar werk. “Ja, het betaalt hartstikke goed. En dat voor het allerleukste werk dat er bestaat“, vertelt ze in Veronica Magazine. Keller is dan ook een professional. “RTL 4 is een familiezender. Als ik door Nederland rij, kijk ik bij de mensen naar binnen. Dáár kom ik binnen, denk ik dan. Dat houd ik ook in mijn achterhoofd als ik promo’s inspreek.

Ze is extra zuinig op haar stem. “Héél erg zuinig, wat dacht jij dan? Ik heb een koor opgericht, we repeteren elke week. De dag daarna merk ik direct dat mijn stem wat zwakker is. Ik ben blij als het vrijdagmiddag is, want na een week inspreken is mijn stem echt aan rust toe.

Ook de zenderstem van SBS 6, Michiel Koudstraal heeft niets te klagen over zijn salaris. “Ik heb een goed salaris. Mensen denken wel eens dat er met je stem geen geld te verdienen valt in Nederland, maar er zijn er meer mensen die er érg goed hun brood mee verdienen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen