PowNews nog minstens drie jaar op zender

Foto: SBSHet programma PowNews van de jonge publieke omroep PowNed mag nog min- stens drie jaar door. Dat zei presentator Dominique Weesie woensdag in Je Mist Meer Dan Je Ziet. Weesie heeft afspra- ken gemaakt met Nederland 3. “We heb- ben de afspraak gemaakt met de zen- dercoördinator dat we met het PowNews vanaf september nog een keer drie jaar door mogen gaan. Daar ben ik heel blij mee. Je had niet van tevoren kunnen bevroeden dat het programma zo een succes zou zijn.

Weesie vindt dat er nog veel verbeterd moet worden aan het PowNews. “Ik vind dat we nog wat spraakmakender mogen zijn. Ik vind dat we nog niet spraakmakend genoeg zijn. Ik wil het liefst twee keer per week een goede knaller hebben. Dat is heel lastig met een kleine redactie van vier verslaggevers die van hot naar her reizen. Zij moeten ook maar net raak schieten.”

Toch is hij niet ontevreden. “We zijn sinds 6 september in de lucht en hebben 110 afleveringen gehad. Dan ben ik niet ontevreden. Ook niet qua kijkcijfers. Maar het moet wel beter. De redactie is nog te mager en we hebben nog te weinig budget.

PowNews is elke avond te zien op Nederland 3.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen