Patrick Lodiers hoopt op internationaal succes Flashback

Foto: BNNPatrick Lodiers hoopt op internationaal succes voor zijn nieuwe tv-programma Flashback. Hij hoopt op een tweede wereldwijde BNN-hit na De Nationale IQ Test. “Ik heb hooggespannen verwach- tingen en hoop zelfs dat het concept straks de hele wereld over gaat. Zo ging het ook bij ons programma IQ Test“, zegt Lodiers in Mikro Gids. Flashback is bedacht door een Belg. “Die werkte het samen met een productiemaatschappij uit. Bij Net5 kwam het idee daarna niet verder dan de tekentafel.

BNN bleek meer geïnteresseerd dan Net5. “Wij zijn het in de zomer van 2010 op de Veluwe gaan testen en dat beviel zo goed, dat we het eind dat jaar al hebben opgenomen.”

In Flashback moeten koppels 23 uur lang opdrachten uitvoeren. Daarna worden zij een uur lang ondervraagd over het afgelopen etmaal. “Het belangrijkste verschil met Wie is de Mol is de test aan het einde van de dag. Die bestaat uit vragen over de opdrachten, maar ook over de omgeving, henzelf en hun medekandidaten. Welk koppel is het scherpst?

Flashback is donderdag om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen