Danny de Munk wil geen presentatietips

Danny de Munk vraagt zijn collega’s bij SBS 6 niet om tips voor het presenteren. De zanger beleefde vorige week bij de zender zijn presentatiedebuut in The Sing-Off, dat sinds de tweede aflevering op zaterdag een kijkcijferflop genoemd kan worden. “Ik kan bij Tooske aanklop- pen, maar dan zegt ze toch: ‘Danny moet Danny blijven’. Dat is waar, anders had iedereen het wel kunnen doen. Kijk, een prater ben ik sowieso wel, dus dat is het probleem niet“, zegt De Munk in Veronica Magazine.

Veel ambitie op presentatiegebied heeft De Munk niet. “Het is niet zo dat ik het NOS Journaal ga presenteren. Ik ben een mensenmens en houd van een geintje op zijn tijd. Bij The Sing-Off hoef ik mezelf niet anders voor te doen dan wie ik ben, anders hadden ze ook niet bij mij hoeven aan te kloppen. Toevallig heb ik vorig jaar een pilot opgenomen voor een programma als Hart in Aktie. Daar was SBS zo tevreden over dat ik min of meer direct een contract kreeg aangeboden voor meerdere programma’s.

The Sing-Off, dat zaterdag bijna de helft van haar kijkers verloor, is volgens De Munk een geweldig programma. “We hebben ook geen ellenlange audities en het is veel meer dan alleen zingen. Er komt een tweede en derde stem bij, maar ook beatboxen. We willen meteen een hoog niveau hebben, dat je meteen zoiets heb van ‘jeetje mina’.

The Sing-Off is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen