Reinout Oerlemans sluit deal met tv-ster Roseanne Barr

Reinout Oerlemans heeft namens zijn tv- bedrijf Eyeworks een grote deal gesloten met de Amerikaanse tv-ster Roseanne Barr, die tien jaar lang schitterde in haar wereldberoemde sitcom Roseanne. Eyeworks gaat een reallifesoap maken over het leven van de excentrieke actrice. Dat heeft Oerlemans vrijdag laten weten aan De Telegraaf. Het gaat om een miljoenendeal. “Roseanne wordt hier niet armer van. Maar Eyeworks zeker ook niet. Het is een heel grote deal“, zegt Oerlemans in de krant.

De reallifesoap is nu al een succes. “Een van de grootste Amerikaanse netwerken heeft getekend voor maar liefst zestien afleveringen van de productie. Op de tv beurs in Cannes gaan we de serie aan andere landen verkopen.

De soap is bedacht door de Amerikaanse vestiging van Eyeworks. “Roseanne woont nu met een nieuwe man en al haar volwassen kinderen op een landgoed op Hawaï. Ze is nu een soort hippie en runt een nutsfarm, een notenbedrijf. Aan haar vorige tv-avontuur heeft ze tientallen miljoenen dollars overgehouden, dus voor het geld hoeft ze het niet te doen. Maar ze heeft geen problemen met camera’s en haar leven is zo krankzinnig dat we haar wilden verleiden tot een reallifesoap. Dat is gelukt.

Wanneer de soap op de buis komt, is nog niet bekend.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen