Trijntje Oosterhuis in nieuwe Madiwodovrijdagshow

Trijntje Oosterhuis is maandagavond te gast in de eerste Madiwodovrijdagshow van 2011. Presentator Paul de Leeuw praat met de zangeres over de gratis cd die ze weggaf bij het Algemeen Dagblad. Het leidde tot een aantal boze reacties uit de muziekindustrie. De Leeuw: “Trijntje Oosterhuis heeft natuurlijk een geweldige hit gemaakt met die 750.000 cd’s die verkocht zijn via het AD. Hans Breukhoven van de Free Record Shop is er erg boos over en daar komt Trijntje bij ons over praten.”

Oosterhuis is niet de enige gast. “We hebben alle boeren van Boer Zoekt Vrouw 2009. Ik ga vragen hoe het met ze gaat en wat ze vinden van de 2010-editie. En Ali B komt praten over zijn nieuwe programma op Nederland 3 waarin hij oude hits een nieuw sausje geeft.”

De Madiwodovrijdagshow, dat al sinds het begin matige kijkcijfers behaalt, keert terug met een vernieuwde opzet. Paul de Leeuws co-host Filemon Wesselink is voortaan niet meer in de studio, maar op locatie. “Hij kan bijvoorbeeld bij de première van Sonny Boy zitten. Hij doet locatie, en ik zit in de studio met een nieuwe band.”

Het programma begint voortaan tien minuten vroeger, om 21.50 uur op Nederland 3. “We beginnen met een introductie van vier minuten, dan heb je het Journaal op 3 en dan gaan we verder“, legt De Leeuw uit.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen