Duizend mannen melden zich aan voor Tatjana-show

Geplaatst op Mon 24 Jan 2011 om 11:06

Foto: William RuttenIets meer dan duizend mannen hebben zich aangemeld voor de nieuwe tv-show waarin Tatjana Simic op zoek gaat naar een man. Zij reageerden op de oproep die Simic in december deed in de kick off-aflevering van ‘Wie Kiest Tatjana’. Dat heeft RTL 4 maandag laten weten. Na een strenge voorselectie, zijn er honderd mannen overgebleven. Met vijftien door de jury geselecteerde mannen gaat de actrice op date. In de eerste vijf afleveringen gaat Tatjana steeds bij drie mannen thuis op bezoek.

Elke aflevering kiest Tatjana één man die ze beter wil leren kennen. In aflevering zes zijn er nog vijf mannen in de race en vanaf dat moment krijgen Tatjana en de mannen meer tijd om elkaar echt goed te leren kennen. Uiteindelijk blijft één man over.

Wie Kiest Tatjana is vanaf vrijdag wekelijks om 22.30 uur te zien op RTL 4.
22 Reacties op “Duizend mannen melden zich aan voor Tatjana-show”


 1. Martini

  En die man die overblijft is d’r buurman Van Eeghen…. Maargoed, ik zou er ook niets over zeggen als je anders anderhalve ton misloopt!

 2. Sleurhutje

  Tatjana waar half Uden overheen is geweest,nee dank je

 3. Martijn

  Die dagschema´s van rtl werken weer eens niet hoor! sbs6 heeft volgens mij ook nog niet alles erin staan.

 4. Peter

  Ik zie een flop een reuze flop lalala reuze flop… (op de wijs van ik zie een ster.- Mouth and Macneal)

 5. Twan

  Wist niet dat we zo veel miljonairs hadden in nederland.

 6. Twan

  Reactie op Sleurhutje: Je vergeet Zagreb en Rotterdam.

 7. jeroen

  het lijkt me erg grappig om te zien. Ga dan ook zeker kijken.

 8. Richard

  OOO dat gezeur over haar en der buurman is natuurlijk dikke onzin.
  Dit lijkt me echt een leuk programma…en hoop dat het gaat scoren als een tie(r)(t)elier. Ik gun het Tatjana zekers!

 9. gorr

  De opening scoorde al boven het miljoen, dus genoeg interesse voor dit programma denk ik. Hopelijk maken ze dit programma net zo nuchter als ”Boer zoekt Vrouw” en in de stijl van ”Van der Vorst ziet Sterren”’Ze moeten er niet teveel een happening van maken. Het gaat wel goed komen met dit programma denk ik.

 10. Anonymous

  en de paar vrijgezellen met veel poen die (al dan niet onverhoopt) toch afvallen.. daar kan de rest van, mentaal uitgedaagd holland, dan weer krijsend achteraan rennen!! jaaaaaaaaaa. ik weet het niet.. ik denk dat de doorsnee man het niet relaxed vindt voor z’n ego.. en dat de meeste vrouwen tatjana gestolen kan worden?! ik heb twijfels.. word er niet warm van.

 11. Tim20 MJ

  wie wil dit zien?!

 12. jeanet

  ik niet

 13. Sybilla van der Laan

  Reactie op Anonymous: Inderdaad, ik word er noch warm noch koud van. Het interesseert mij n.l. helemaal niet met wie Simic uiteindelijk samen gaat en hoe ze die man uitgekozen heeft. Het lijkt hier op een lopende showroom, uitgekozen worden/afvallen. Net een braderie! Lijkt ook op ‘n veemarkt, geklop en contrôle, gebitten worden gekeurd en of de schoften flink zijn. Erg als je via TV (zgn. show) een man wil uitzoeken.

 14. Anonymous

  sybilla: dat vind ik niet erg.. op tv iemand zoeken.. (ben wel fan van bzv he?! maar dat is dan ook ‘echt’) maar wat je zegt.. mij kan het niets schelen met wie simic eindigt.. of een dries roelvink.. of.. en..

 15. Paultje

  Er zullen wel meer mannen zijn die ‘n paar keer er over heen willen bij haar.
  Als het nieuwtje er af is dan zijn ze weer gevlogen…hahaha.

  Ik hoef geen oude afgelikte boterham hoor,..bah..smerig.
  Ik ga er ook zeker niet naar kijken, ik houd van mensen met donker haar.

 16. Anonymous

  er gaat ook een bepaalde mate van zelfverheerlijking vanuit, die mij wellicht afstoot hoor.. en ik vermoed dus: velen met mij. maar we zullen het zien!! althans.. ik ga niet kijken.. maar we zullen het hier tenminste wel weer lezen he?!

 17. Toost

  Dit kan wel eens scoren ;)

 18. Paultje

  Reactie op Toost:

  Er zullen zeker van die mannen zijn die er op gaan zitten geilen, daar geef ik je helemaal gelijk in.

 19. Mark

  Allemaal geile bokken met een druiper.

 20. noname

  OH BUURMAN, WAT DOET U NU?

 21. Rogier

  Wat een laag werkelijk laag duf en stom programma is dit!
  Of zij iemand gaat kiezen….kom op zeg!!!

 22. Correke

  Reactie op Rogier:

  Dat domme botox blondje wilt alleen aandacht hebben.

  Ik denk dat ‘n man liever een vrouw in natura heeft.
  Dus helemaal puur natuur, en niet alles nep, zoals bij haar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.