Alexander Klöpping geniet van optredens in DWDD

Alexander Klöpping beleeft veel plezier aan zijn optredens als nieuwe media-specialist in De Wereld Draait Door. De 23-jarige Klöpping is vaste gast in de show van Matthijs van Nieuwkerk. “Als er nieuws is op het gebied van nieuwe media, schuif ik aan. Soms ben ik er één keer in de week, dan weer twee weken niet. Ik word behandeld als een goede gast, met lekker eten en drinken. Voor mij is het een leuke manier om over mijn passie te praten: technologie“, zegt Klöpping in Televizier.

In december was Klöpping ineens vijf keer in de week te zien in DWDD. “Zeker, het waren drukke weken. De affaire Wikileaks was voor mij wel heel erg leuk. Alle facetten kwamen daarin samen. Het is een inhoudelijk en spannend verhaal dat bijna filmwaardig is. Ik kon me uitleven.”

Klöpping dankt zijn optredens in DWDD aan Jort Kelder. “Ik ken Jort Kelder al langer en ging een keer mee toen hij tafelheer was. De sfeer was heel leuk en ik zei tegen de eindredactrice dat ze eens wat meer met nieuwe media moesten gaan doen. De dag erna kwam de iPad uit en had ik een nieuwe baan. Door mijn grote mond zit ik er dus.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen