Radio 538 bouwt voorsprong verder uit

Foto: Inge WiedijkRadio 538 mag zich met een marktaan- deel van 11,6 procent in de meetperiode oktober-november wederom het meest beluisterde radiostation van Nederland noemen. De zender heeft een voorsprong van 1,9 procent op 3FM, de nummer twee. “Naast een fantastische samenwerking van Evers Staat Op met The Voice of Holland, is dit het bewijs dat onze nieuwe  programmering staat als een huis. Een prachtige score om 2010 mee af te sluiten“, zegt directeur Jan- Willem Brüggenwirth.

In de afgelopen periode was Radio 538 ook de grootste stijger met een winst van 0,4 procent marktaandeel. “Radioluisterend Nederland weet Radio 538 massaal te vinden en met die koppositie gaat het station met een positief gevoel de feestdagen tegemoet“, laat de zender weten.

Uit de luistercijfers van Intomart GfK blijkt verder dat 3FM een marktaandeel heeft van 9,7 procent en dat de luister top 3 wordt afgesloten door Radio 2 met 9,6 procent marktaandeel. Op de vierde en vijfde positie staan Radio 1 (8,2 procent) en Sky Radio (7,9 procent).

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen