Evert Santegoeds: ‘Robert Jensen is eenzaam hamstertje’

Foto: Elvin/Studio KastermansEvert Santegoeds denkt dat de nieuwe datingshow Wie Kiest Tatjana maar Wie Kiest Jensen moet worden, nu Tatjana Simic er van wordt verdacht een nieuwe liefde te hebben. Volgens Santegoeds is Jensen het ‘eenzaamste hamstertje van Amsterdam-Zuid’. “De man heeft nog nooit iemand gevonden om thuis mee te praten. Tijdens vakanties in Thailand en Zuid Afrika wordt hij gespot in restaurans met een flesje cola als enig gezelschap“, schrijft de hoofdredacteur van weekblad Privé in zijn column.

Santegoeds vindt Jensen een goede opvolger voor Simic. “Het is uit te sluiten dat Jensen ineens, nog voor de eerste uitzending, zou zijn voorzien. Wie hapt? Je moet geen vegetariër zijn, natuurlijk. En al helemaal geen halal.”

Jensen voorspelde recentelijk al dat Santegoeds naar hem uit zou halen. De talkshowhost noemde de showbizzkenner namelijk ‘de lelijkste man sinds SBS Shrek de Derde uitzond’. “Evert zal dit ongetwijfeld lezen, knarsend met die schots en scheve tanden, en met al het vergif in zijn lijf opdracht geven om een naar stuk over mij te schrijven in dat roddelblaadje van hem“, zei Jensen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen