Slechte score voor eerste liveshow Popstars

Geplaatst op Tue 23 Nov 2010 om 10:46


De kijkcijfers van maandag 22 november 2010 (SKO)

Popstars (SBS6, 20:29) – De liveshows van Popstars zijn maandagavond van start gegaan met zeer matige kijkcijfers. De eerste live-uitzending van de tv-show werd door 689.000 kijkers (madl: 9.9%) bekeken. Daarmee is het de slechtst bekeken liveshow van Popstars ooit. De programma’s op Nederland 1 en RTL 4 waren meer in trek bij de kijkers thuis. Zo trok de rubriek Radar afgerond twee miljoen kijkers, terwijl de RTL-serie Crime Scene Investigation 1,1 miljoen kijkers wist te boeien.

Recentelijk spraken presentatrice Nance en jurylid Henkjan Smits nog de verwachting uit dat de kijkcijfers van Popstars zouden stijgen als de liveshows zouden beginnen. “Ja, gevoelsmatig wel. Mensen vinden de liveshows erg leuk“, zei Nance. Smits: “Er zijn meer goede kandidaten dan we in de liveshows kunnen hebben.

Op 1 januari verhuist Popstars van maandag- naar zaterdagavond.

America’s Next Top Model (RTL5, 20:30) – In het dertiende seizoen van America’s Next Top Model, sinds maandagavond op RTL 5, maken ook meiden zonder ellenlange benen kans op een doorbraak als supermodel. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma meten alle deelneemsters onder de 5’7 feet (1,70 meter). “Een gewaagd experiment, omdat dit onder de standaardlengte in de mode-industrie is“, legt een zegsvrouw van RTL. “Zo is de kleinste kandidate, de 18-jarige Sundai, slechts 1,60 meter. Met deze lengte zou ze normaal nooit op de catwalk worden toegelaten.” De kleine modellen-editie van Next Top Model is maandag met 582.000 kijkers (madl: 8.1%) van start gegaan op RTL 5.

Memories (KRO, Ned1, 21:18) – Anita Witzier is terug met Memories. Er is in de loop der jaren veel veranderd in het programma. “De eerste jaren besprak Anita elk item met betrokkenen in de studio. Dat leverde toen mooie televisie op, maar met de ogen van nu is dat traag en saai. Tegenwoordig filmen we alles op locatie. Daarnaast doen er steeds jongere mensen mee. De gemiddelde leeftijd ligt rond de vijftig. Dat was eerste boven de zestig“, zegt eindredacteur Hannie Reijn. Het programma verveelt Reijn nog steeds niet. “Geen enkel verhaal is hetzelfde en ook de mensen zijn steeds anders.” Memories werd maandag door 1.738.000 kijkers (madl: 24.7%) en was daarmee het derde best bekeken programma van de avond.

Top 15
01. Radar (Ned1) 1.950.000
02. Journaal 20:00 (Ned1) 1.775.000
03. Memories (Ned1) 1.738.000
04. Het Familiediner (Ned1) 1.535.000
05. Goede tijden slechte tijden (RTL4) 1.506.000

06. Half Acht Nieuws (RTL4) 1.394.000
07. RTL Boulevard (RTL4) 1.356.000
08. Pauw & Witteman (Ned1) 1.241.000
09. Journaal 18:00 (Ned1) 1.171.000
10. De Wereld Draait Door (Ned3) 1.128.000

11. Editie NL (RTL4) 1.095.000
12. EenVandaag (Ned1) 1.086.000
13. Hart van Nederland (SBS6) 1.083.000
14. Crime Scene Investigation (RTL4) 1.062.000
15. Ingang Oost (Ned1) 1.046.000

Marktaandelen (18-24u, 6+)
1. Ned1 / 24.5%
2. RTL4 / 16.5%
3. SBS6 / 9.7%
4. Ned3 / 7.0%
5. Ned2 / 6.9%

6. RTL5 / 6.0%
7. RTL7 / 5.7%
8. Vero / 4.9%
9. NET5 / 4.6%
10. RTL8 / 1.9%

11. Comedy / 0.9%
12. Nick / 0.8%
13. Discov / 0.8%
14. N.geog / 0.6%
15. An.pl. / 0.5%

Marktaandelen per zendergroep (18-24u, 6+)
1. Publieke Omroep 38,4%
2. RTL Nederland 30,1%
3. SBS Groep 19,2%
Meer kijkcijfers bij
StichtingKijkOnderzoek
Internetadres:
(Kijkonderzoek.nl)Marktaandelen per zendergroep (18-24u, 6+)
1. Publieke Omroep 38,4%
2. RTL Nederland 30,1%
3. SBS Groep 19,2%
Meer kijkcijfers bij
StichtingKijkOnderzoek
Internetadres:
(Kijkonderzoek.nl)


78 Reacties op “Slechte score voor eerste liveshow Popstars”


 1. Anonymous

  Vanaf volgende week maar weer gewoon een film op de maandagavond? En Popstars gewoon stilletjes van de zender afhalen? Kan het team wat eerder beginnen aan de Afvallers XXL (want dat gaat natuurlijk wél een succes worden hahahahaha not!)

 2. Anonymous

  Ik citeer…..

  Think Positive !!! (Reageer op dit bericht)
  dinsdag 02 november 2010 om 13:59
  POPSTARS RULES!

  Ach, een kleine dip in de kijkcijfers vanwege het uitzenden van een compilatie. Waar maakt iedereen zich nu toch druk om?

  Wacht maar totdat de liveshows van Popstars beginnen! De kijkcijfers hiervan zullen zeker richting 2,5 miljoen kijkers gaan. Als het niet meer is. Let maar op mijn woorden.

  De kijker kiest ten lange leste toch voor kwaliteit en menselijkheid en niet voor het plastic imago van TVOH.

  Vertel mij maar eens wat de “juryleden” (kuch) van TVOH totnutoe hebben gepresteerd en leg daar eens de verdiensten van Henk Jan, Maurice, Siepie en Marc Marie naast. Ik bedoel maar.

  Daarom: POPSTARS RULES

 3. Robin

  Reactie op Anonymous:
  Kan je toch niet maken tov de deelnemers. Dus… dat gebeurd echt niet hoor!!

 4. Anonymous

  Reactie op Robin: Gebeurde met My Name Is Michael ook. Gewoon direct naar de halve finale of finale. Zijn ze over 2 weken uit hun lijden verlost bij SBS.

 5. Newhouse

  Misschien kan Paul de Leeuw een zaterdagavondshow maken voor SBS ? In het kader van flop zoekt flop.

 6. Drs S. van Gerven

  Dit is wel heel dramatisch voor SBS. Het kan alleen nog maar verder wegzakken.

 7. johan de gek

  Dramatisch. Het wordt tijd dat bepaalde mensen van het zendermanagement uit hun lijden worden verlost!

 8. Anonymous

  Reactie op Newhouse: Samen met het team dat Popstars maakt. Kunnen ze met z’n alle gelijk een boot huren voor de gaypride!

 9. ILUV HJS

  HJS, Van harte met deze mooie cijfers. Hoeveel bewijs heb je nu nog nodig om in te zien dat Nederland je uitgekotst heeft?
  En ook het Popstars-format. Volgend jaar graag rekken vanaf mei t/m december en over drie dagen verdelen SBS.

 10. A'dam Adam

  SBS is al lang de kluts kwijt en dat uit zich in slechte programma’s, angst voor vernieuwing en een enorme nare sfeer in het bedrijf. Dit is een vrije val die niet meer te stoppen is mits er rigoreus ingegrepen wordt van bovenaf. Dat gaat ook niet lang meer duren want ook de financiele problemen stapelen zich op.

 11. Pat

  Algemeen directeur Eric van Stade is erg verheugd over de kijkcijfers van popstars. Hij is tevreden met 689.000 kijkers.

 12. Linda

  Reactie op Anonymous: “Reactie op Robin: Gebeurde met My Name Is Michael ook. Gewoon direct naar de halve finale of finale. Zijn ze over 2 weken uit hun lijden verlost bij SBS.”

  Maar dat was gepland vanaf het begin.

 13. Anonymous

  waarom in godsnaam op de maandag?

 14. trees

  Reactie op Anonymous: moet je niet doen dit. Gewoon negeren is het beste, misschien zijn we dan uiteindelijk een keer verlost van dit pathetisch geval.

 15. trees

  dat was voor anonymous van post 2.

 16. LD

  .. ennn kom er maar in, Henkjan Smits!

 17. Daan

  Dit zal een flinke klap zijn bij SBS en het Popstarkamp. Er was, zo was de laatste weken duidelijk overal te lezen, op gerekend dat met de liveshow het miljoenenpubliek zou terugkeren. Dat dit niet zo is, zal consequenties gaan hebben. Waarschijnlijk zal nu de beslissing vallen dat er voor een groep als winnaar gekozen gaat worden waardoor er een stuk of 4 liveshows minder zullen zijn.
  Ben wel benieuwd of SBS hier iets van geleerd heeft en volgend jaar, want PS komt natuurlijk terug bij gebrek aan andere programma’s, weer een goede compacte show van enkele maanden wordt geprogrammeerd.

 18. ikdus

  Gisteren toevallig ff een stukje gezien…Maarre bij de selectieshow(ofzoiets) hadden ze een liveband en tijdens de liveshow gewoon weer orkestbanden??? Nogal tegenstrijdig moet ik zeggen hoor! Voor de rest heb ik alleen maar de compilatie voorbij horen komen met alle kandidaten, maar ook daar zaten er eigenlijk alleen maar valse noten bij en mensen die er erg tegenaan hingen. De enige die me enigzins heeft kunnen beroeren was Bertha! De enige die niet vals zong en power in haar stem heeft! ;)

 19. Daan

  Opvallend dat Bones zo sterk stijgt nu Spoorloos gestopt is. Voor mijn gevoel zijn dat toch andere kijkersgroepen (oud tov jong), maar blijkbaar niet.
  Mooie cijfers voor VI, bijna Popstars verslagen.

 20. Flippo

  Tja, ik zal wel weer negatief en niet objectief zijn, maar…

  Wat een dramatische cijfers voor dit uitgerangeerde talentenjachtje. Het is nu wel duidelijk dat dit niet meer goed komt. Ik kan me een aantal scenario’s bedenken.

  – SBS doet of er niets aan de hand is, rekt de boel op tot eind januari en Henkjan Smits blijft roepen dat het de meest fantastische talentenjacht van Nederland is. Dit is de meest voor de hand liggende optie, aangezien SBS al heel lang niet realistisch handelt. De adverteerders zullen not amused zijn, maar dat maakt niet uit, want dat zijn ze al heel lang niet.

  – Tina ziet in dat dit zo niet langer kan (het zou me verbazen) en gaat het aantal live-shows inkorten. De laatste is dan eind december of zo. De adverteerders zijn wederom niet blij.

  – Popstars wordt per direct van de buis gehaald. Ook dit zou wel logisch zijn, aangezien Tina en co wel vaker handelen als een kip zonder kop. Het einde van Popstars betekent waarschijnlijk ook het einde van Tina en de rest van de huidige directie, aangezien alles jarenlang is ingezet op deze talentenjacht. Overigens zullen de adverteerders nog steeds niet blij zijn, want de film die Popstars gaat vervangen, is al de derde in de week op prime-time en scoort waarschijnlijk net zo slecht als de films op vrijdag en zaterdag.

  In alle gevallen zijn de adverteerders niet blij en dat is toch ECHT waar het om draait bij de commerciële tv. Dag Tina, dag SBS!

 21. Daan

  Totaal geen medelijden met SBS 6 niet luisterende naar de keuze van het publiek in de zaal. Niet luisteren naar de stemmen op de poll finaal voorbij ons stemmers voorbij gelopen. Leugens wie er bovenaan stonden dan voelen wij ons fans verplicht om te protesteren en dat doen we door niet meer te kijken!

  Veel te lang al die voorrondes op tv is ook nog zo’n punt van discussie.
  Beste jury van Popstars boontje komt om zijn loontje klaar!@

 22. Robert

  SBS moet gewoon stoppen met uitzenden, alle programma’s die daar te zien zijn zijn of uitgemolken ,of gewoonweg slecht. SBS wordt wakker en durf de stap te nemen en gewoon de stekker uit de zender,das het beste voor de kijkers. Geef toe dat jullie gefaald hebben, en geef de plaats vrij voor goede zenders. Probeer geen familiezender te worden,deze titel is al voor RTL4 weggelegd.

 23. Loes

  Daan volledig met je eens volledig!
  Het koste me moeite om niet te kijken maar om die redenen hebben we niet gekeken en menigeen met ons mee niet.
  Wat je vergeet te schrijven is de top 25 waar geen snars van klopte weet je nog?
  Geen publieksstemmen geen goede kritiek maar wel hoog in de top 25 belachelijk en de hoge achterin hoezo geen vriendjespolitiek dus wel.
  Poll dus oneerlijk zelfs van site gehaald -aanwezige publiek genegeert-top 25 klopte geen snars van eeuwig lange auditierondes en let op mijn woorden het wordt nog veel erger!

 24. !#Michael#!

  Het laatste parade paartje van SBS6 op het gebied van grote familieshows van SBS6 is nu definitief af geschreven!

  Nadat HGT in het 2e seizoen flopte (nu met succes bij RTL4), DNUG flopte in haar 3e seizoen en nieuwe initiatieven als MLMJ of DGZASMMMEB grandioos faalde was POPSTARS SBS6 haar laatste succes nummer in het genre… Alle hoop was gericht op de (dure) live shows…

  Die ook weer niet de zo gehoopte opleving te weeg bracht! Nu is SBS6 echt klaar oude titels zijn op, en de nieuwe bleken niet aan te slaan… Op het gebied van weekeind amusement is SBS6 nu wel uit gespeeld! Of er moeten 4 nieuwe titels in een keer aan slaan de komende maanden :)

  Peter R. de Vries weet op zondag ook geen rol van betekins meer te spelen… De koek is op!! Het is te hopen voor SBS dat HvN niet ineens instort, anders is er niks meer over van de zende :lol:

  Jammer Tina! Je bent (bijna) Game Over!!

 25. Erwin

  Veels te laag deze cijfers en voor zo’n grote liveshow. De liveshow gaat vanaf januari blijkbaar dus naar de zaterdagavond maar vraag me af of januari nog niet te ver is met deze kijkcijfers…Ik denk van wel. Verder is nog weer een keer verplaatsen het domste wat je maar kunt doen. De kijker is nu al de weg kwijt door het te verplaatsen van de vrijdag naar de maandagavond. Nu ook nog eens verplaatsen naar de zaterdagavond is een prima staaltje paniekvoetbal en dat is fataal voor Popstars, dat moge duidelijk zijn…

 26. Joost

  Zou SBS niet vanaf eind oktober met een verborgen camera programma met Henk-Jan en Tooske komen? Geloof dat ‘t “Dat hoor ik wel vaker” ging heten, heb er al wel promo’s van voorbij zien komen, maar waarschijnlijk is het een stille dood gestorven…

 27. NU GAAT EVEN SLECHT SBS6

  HALLO,

  NU GAAT EVEN SLECHT SBS6, MAAR ALS GOED GAAT HEEFT NIEMAND MEER OVER SBS6, WAAR SBS6 KIJKERS VERLIEST WINT VERONICA VEEL KIJKERS

  ARJAN

 28. Peter

  Jongens……nu weten we het wel hoor. Laat SBS zijn ding doen, popstars uitzenden bijvoorbeeld. Er zijn nog genoeg mensen die het wel leuk vinden.
  Van mij mag het ook allemaal iets korter en minder uitgemolken worden, maar de show vind ik zelf nog altijd erg leuk. Maar goed dat doet er verder niet toe. Simpel: zoals met alle programma’s, als je het leuk vind dan kijk je en vind je het niet leuk kijk jeniet. Maar om het constant zo ongelofelijk af te branden, ik denk niet dat makers, presentatoren en het hele team dat verdiend. Mocht popstars terugkomen dan zal het natuurlijk allemaal sneller en minder uitgemolken worden denk ik. Er is genoeg bagger uitgestrooid over hun zo langzamerhand.

 29. Stefan

  Hahaha, Henkjan en Maurice wisten dat het goed zou komen. Ze hebben net zoveel talent als TVOH. Ja doei. Dat uitmelken breekt ze op. Tegen de tijd dat SBS eindelijk klaar is heeft RTL in diezelfde periode HGT, TVOH en een stuk X factor gehad.

 30. Stefan

  Reactie op Peter: Ja dat verdienen ze. De kijkers hebben gelijk en de cijfers bewijzen dat.

 31. Puk

  Paniek in de tent!!!

 32. Daan

  De grote vraag bij SBS is nu “wat nu”? HvN staat nog redelijk tot prima (afhankelijk van welke dag) overeind, de vooravond doet het niet onaardig, de serie avond op de dinsdag loopt goed en ook de woensdag scoort redelijk. Maar dat is natuurlijk veel te mager afgezet tegenover het floppen van grote titels van weleer en van nagegnoeg alle nieuwe programma’s. Dit is tijdelijk deels opgelost door diverse programma’s (prins zoekt, parakids, rimboe) die gepland stonden voor komende winter al naar voren te halen, maar daardoor is het probleem alleen verschoven, want wat nu komende winter uit te gaan zenden? HJ en Tooske met bloopers zal geen hit worden en van Beau met zijn reportages moet ook niet veel worden verwacht.

 33. Ghiel

  Reactie op Peter: Helamaal eens met jou….nou is het wel genoeg!
  Ze doen ook leuke dingen, althans voor mij en mensen om mij heen.

 34. Nick Wijsen

  2232 VOICE OF HOLLAND LIVE 1,7 7,2 251.000

  Wanneer schrapt RTL dit nou eens? Zet er nou een herhaling van CSI neer: 500.000 kijkers!

  Q:

  “HALLO,

  NU GAAT EVEN SLECHT SBS6, MAAR ALS GOED GAAT HEEFT NIEMAND MEER OVER SBS6, WAAR SBS6 KIJKERS VERLIEST WINT VERONICA VEEL KIJKERS”

  8. Vero / 4.9%
  Het gaat inderdaad heel lekker met Veronica :lol:

 35. Anonymous

  Breaking news: Popstars is dood.

 36. Loes

  Is dat zo Giel?

 37. Colin

  Ik had 700.000 geschat en ze scoren zelfs lager dan dat, ze zullen waarschijnlijk ook niet echt hoger gaan scoren dat dit. Popstars is afgeschreven met dank aan SBS6 zelf!

 38. Flippo

  De dagschema’s van RTL zijn vrijgegeven! Dit is RTL4:

  – Op 1 januari ‘s avonds Hoe wordt 2011? en daarna de herhaling van Ik hou van Holland.

  – Op zondag keren de films terug.

  – De serieavond wordt uitgebreid met Law & Order Los Angeles ipv Bones.

  – In de eerste week nog veel films op prime-time, waarschijnlijk met het oog op de kerstvakantie.

  – Op zaterdag de Vlaamse versie van Benidorm Bastards, gevolgd door Minute to win it.

  – Vanaf 11 januari op dinsdag Hotel de Toekomst en Herrie in het Hotel.

  – X-Factor start op 28 januari, gevolgd door Van der Vorst ziet sterren en De Pfaffs.

  Verder op woensdag Tien jaar jonger in tien dagen en op donderdag Help mijn kind is te dik.

 39. Robert

  SBS is ten dode opgeschreven,niets kan hun nog redden. Wanneer trekken ze nou eindelijk eens de stekker eruit,ik begin aardig,en denk andere ook schoon genoeg te krijgen van die onkunde op tv van SBS.

  Als ze doorgaan valt het doek toch voor SBS,leuk geprobeert maar niet gelukt. De tv moet SBS vrij zijn, dan kan de publieke omroep en RTL eens eindelijk goede programma’s blijven maken zonder dat het Klote SBS in hun nek die ligt te hijgen van IK WIL OOK MEEDOEN !!! Grrrrrrrr

  GOEDE TIP !!!

  Laat SBS vallen Please !!!!

 40. Peter

  Reactie op Robert:

  Nou ja, ten dode opgeschreven is misschien wat te kort door de bocht, maar niet als men zo door blijven gaan. Er moet drastisch iets veranderen, niet alleen qua programma’s maar de hele zender inclusief benadering naar de kijker moet op de schop, vormgeving, promo’s, logo’s etc.

 41. Sjon

  Gerucht gaat dat ze ook weer met dat uitgekauwde schaatsen terug gaan komen, zal toch niet waar zijn….., je zal er maar mee opgezadeld worden….!!

 42. Flippo

  Breaking: SBS stopt met The Bold & The Beautiful!

 43. will

  De voorrondes van PS duurden veel te lang, waardoor men al in vroeg stadium is afgehaakt. Nu de liveshows zijn is eigenlijk al te laat. men geeft het geen kans meer. op welke dag dan ook! heb gisteren voor het eerst een hele show gezien, en moet zeggen, door alle kritieken vond ik het erg meevallen. Er zaten best aardige kandidaten tussen. Vooral Dean was erg goed. Wat ik ook een verademing vond, de show liep niet uit, zal waarsch wel komen dat het maandagavond was en dat zij veel kijkers zouden verliezen als er nog een Resultshow rond 23.00 zou zijn! Bij TVOH duurt het mij veel te lang om te horen wie eruit ligt. Ondanks alles is TVOH een stuk beter programma.

 44. Anonymous

  Reactie op Sjon:
  Ja zal me niets verbazen. Alle creativiteit is echt uit het bedrijf geslagen. Totaal en dan ook echt totaal creatiefloos allemaal.
  Maargoed zal niet lang meer duren. Binnenkort volgt er vast nieuws….

 45. Sven S

  Wij hebben weer genoten van de popstars van RTL7; Voetbal International, met gast Wouter Bos.
  Ook Barend & Barend was een leuke uitzending met de gebroeders Koeman.
  En deze week ook weer beter gescoord dan Madiwodo op Ned.3 !

 46. Ano Nymous

  Reactie op Robin:
  Ja hoor, kan makkelijk. Of ze nu al floppen of een half jaar later maakt dan ook niet uit. Van de buis halen deze flutzooi, het liefst meteen.

 47. Tim

  Ik pleit ervoor Popstars naar NET5 te brengen, daar zijn dat soort cijfers wel goed…

 48. Bart V. is back

  Gisteravond op Nederland 2 twee uur lang live vanuit de Heineken Music Hall het Metropole orkest en het protest tegen de bezuingingen. Zelden zo rommelige show gezien die het tegen-overgestelde bereikte: Een zaal vol met wij zijn betere mensen want wij houden van echte kunst, de grachtengordel was in Zuid Oost neergestreken. Elitair ballet, Freek de Jonge geheel kritiekloos – ook nieuw – kortom een programma voor de Linkse kerk. Bij Pauw en Witteman nog het omroepkoor die ook al tegen de bezuigingen zijn – En op de terechte vraag van Jeroen Pauw kunnen jullie niet eens een CD-tje gaan maken en de eigen broek ophouden werd leuk omheen geklets. Wij maken kunst en verwachten gewoon het volle pond uit Den Haag. Je moet maar durven. Maar een beetje meer bezuinigen kan geen kwaad.

 49. Wim

  Lief heh, hoe men bij SBS maar optimisme probeert te blijven uitstralen… eerst zouden de cijfers gaan tijgen na de verhuizing naar maandag. Niet gebeurd. Toen zou het beter gaan als de live shows begonnen. Niet gebeurd. Nu gaat het beter als de show in januari naar de zaterdag verhuist. Toch?

 50. Anonymous

  Ik denk dat Gordon die waarschijnlijk vanaf 8 Januari te zien is (om 21.30 na de hh van Ik hou van holland neem ik aan.) beter gaat scoren.

 51. Ano Nymous

  Reactie op Bart V. is back:
  Ik heb die show gekeken. Prachtige stukjes muziek. Veel beter dan het zoveelste omhooggevallen pubertje dat even populair wil doen omdat hij/zij in een show zit die van list en bedrog aan elkaar hangt,maar eigenlijk verder niks kan dan een toonladdertje zuiver zingen. Dáár zouden ze op moeten bezuinigen.
  En als je zegt dat is een Linkse hobby zeg je dus indirect dat de Rechtse kliek niet van cultuur houdt. Maar dat is ook wel duidelijk. de Rechtse Kerk laat zich liever bedonderen door programma’s als Popstars. Ook al is het nog de enige show op TV, ik zal het toch niet kijken. Dan maar geen TV.

 52. mark

  Alle lof voor SBS: Popstars zou tot 23:00 uur moeten duren, ik gokte een uitloop naar 23:15 uur, maar het was voor 22:30 uur al afgelopen. Een gelukje dan voor HvNL, dat weer eens het miljoen haalde, dan was 23:00 uur of 23:15 uur maar de helft geweest.

 53. mark

  Januari schema’s op TipNL!!!

 54. Anonymous

  Reactie op mark:

  22.30 is de norm meestal volgens de gids,maar dat word nooit gehaald normaliter. Goed dat het nu wel is gebeurde.

 55. mark

  Reactie op Anonymous: Volgens SBS TT zou het tot 23:00 uur duren.

 56. mark

  Breaking???

  B&B vanaf 2011 naar RTL 4???

  Vanaf januari niet meer in de schema’s van SBS, voortaan Little House…

 57. Diputra Gaya

  Lieve bezoekers van het Mediacourant forum. Ik heb hier de afgelopen weken zoveel onaardige dingen gelezen over de SBS groep, dat er op positieve wijze ingegrepen moet worden. De negatieve gevoelens ten opzichte van de SBS groep moeten worden omgebogen. SBS kan door middel van collectieve positieve energie door meditatie, een boost krijgen om hen zo door deze moelijke periode vol tegenslag heen te helpen.

  In het oosten van India wordt de Bramavidehpunitra Chanting Technique gebruikt om negatieve energie stromen om te buigen naar positieve energie golven. Deze zeer krachtige chanting meditatie kan SBS redden als we dat allemaal willen! Daarom het initiatief om allemaal om 8 uur vanavond plaats te nemen in een rustige ruimte en daar gedurende 15 minuten de volgende chanting regels te herhalen:

  Aum Sri Maha Kalikayai Namah, Aum SBS Krishnaya Namaha
  Aum Sri Maha Kalikayai Namah, Aum SBS Krishnaya Namaha
  Aum Sri Maha Kalikayai Namah, Aum SBS Krishnaya Namaha
  Aum Sri Maha Kalikayai Namah, Aum SBS Krishnaya Namaha
  Aum Sri Maha Kalikayai Namah, Aum SBS Krishnaya Namaha

  De eerste sessie heeft afgelopen weekend plaatsgevonden, maar om het effect te versterken zullen nog een aantal sessies nodig zijn. Wanneer we dit met zoveel mogelijk mensen doen, kan SBS gered worden. Lieve mensen van het mediacourant forum, help mee om alle negativiteit voor SBS te laten verdwijnen. Geef liefde en positieve energie om de negatieve stromen te transformeren tot positieve energie. Help mee om 8 uur vanavond!

 58. Flippo

  Reactie op mark: The Bold zou prima terug kunnen naar RTL4. Voorlopig om 16:35 uur en als ATWT afgelopen is weer om 17:30 uur. Ik weet alleen niet of RTL het nog wil hebben, gezien de lage kijkcijfers en de oude doelgroep. Misschien dat ze op het laatste moment pas toehappen om de prijs te doen laten zakken.

 59. mark

  Filmoverzicht SBS januari:

  1 januari Sisi / TVP – deel 1 Christiana Capotondi Drama / Romantiek zaterdag Middag
  1 januari Snow Dogs Cuba Gooding Jr. Komedie 2a zaterdag VA
  1 januari The Others Nicole Kidman Thriller 3a zaterdag LLN
  2 januari E.T. The Extra Terrestrial Drew Barrymore Familie 2a zondag Ochtend
  2 januari Sisi / TVP – deel 2 Christiana Capotondi Drama / Romantiek zondag Middag
  2 januari Disneyslot: Snow White and the Seven Dwarfs / FP Animatie Animatie 2a zondag VA
  3 januari Casino Royale Daniel Craig Actie 3ga maandag PT
  6 januari Frantic Harrison Ford Thriller 3g donderdag LLN
  7 januari Eight Below Paul Walker Avontuur 2a vrijdag PT
  8 januari Mr. 3000 Bernie Mac Komedie 1t zaterdag Middag
  8 januari The Hurricane Denzel Washington Drama 3gt zaterdag LLN
  10 januari Quantum of Solace Daniel Craig Actie 3ga maandag PT
  13 januari Over The Top Sylvester Stallone Actie 3g donderdag LLN
  14 januari Hairspray John Travolta Komedie 1 vrijdag PT
  15 januari Leroy & Stitch Animatie Animatie 2a zaterdag Middag
  15 januari Analyze This Billy Crystal Komedie 3gt zaterdag LLN
  17 januari Mission Impossible 3 Tom Cruise Actie 3ga maandag PT
  20 januari The Contender Joan Allen Drama 2a donderdag LLN
  21 januari Asterix & Obelix vs Cesar Gérard Depardieu Avontuur 2ga vrijdag PT
  22 januari Read it and Weep Kay Panabaker Jeugd 1 zaterdag Middag
  22 januari The Accused Jodi Foster Thriller 3gast zaterdag LLN
  24 januari Die Hard With a Vengeance Bruce Willis Actie 3agt maandag PT
  27 januari Shooting Gallery / TVP Freddie Prinze Jr. Actie 4gt donderdag LLN
  28 januari King Arthur Keira Knightley Actie 3g vrijdag PT
  29 januari Wendy Wu: Homecoming Warrior Brenda Song Jeugd 9a zaterdag Middag
  29 januari Déjà vu Denzel Washington Thriller/ SF 3ga zaterdag PT
  29 januari The Wash Snoop Dogg Komedie 3ht zaterdag LLN
  31 januari The Rock Nicolas Cage Actie 3gat maandag P

 60. Bart V. is back

  SBS 6 kan zich beter Film 6 gaan noemen.

 61. Anonymous

  Quote Henkjan Smits over Postars in BN/DeStem:

  ”Televisieland wordt beheerst door golfbewegingen, beseft Smits: zo ben je ín, zo ben je úít. Maar hij is niet bang voor het Buckler-effect: waardevermindering of zelfs het verdwijnen van een merk (Popstars red.), zoals het alcoholvrije bier Buckler meemaakte nadat Youp van ‘t Hek er grappen over had gemaakt. “Daar is het programma te goed voor.”

  Bron: http://www.bndestem.nl/algemeen/show/7667693/Popstars-is-volgens-Henkjan-Smits-geen-Buckler.ece

 62. kees

  Jip SBS het is terecht hadden jullie naar publiek geluisterd en uitgegaan van hun stem zowel op polls als live daar aanwezig was het nog geloofwaardig geweest.
  Zo zie je maar Popstars publiek had niets te vertellen en vandaar deze prachtige kijkcijfers.
  Trouwens ook werd er was er zelf bij aanwezig Ephraim gewoon 90 procend publiek gegeven terwijl wij allemaal tegenstemde geheel vak he!
  En dan denken ze nog dat we kijken niet dus ……..uitgekoude zaak en publiek zat voor jan lul te stemmen zo is het.
  Polls waren wel eerlijk maar zijn snel van de site gehaald jonge jonge zo maak je vrienden!

 63. mark

  Breaking!

  Zondag wordt blockbuster avond bij Veronica met premieres als 10.000 BC.

  Dinsdag wordt blockbuster avond bij NET 5 met premieres als Penelope.

 64. mark

  Reactie op Bart V. is back: SBS moet het idd van de films hebben, da’s met de SBS zenders in Belgie en Duitsland ook zo. SBS moet zich niet meer als familie zender profileren, dat doen VT4 en Pro7 ook niet. Gewoon weer als vroeger, dat liep goed, met harde en onderscheidende tv. Nu krijg je dus botsingen als SBS familie programma’s tegenover die van RTL 4 gaat zetten en zoiets wint RTL 4 altijd. Vanaf januari doen ze het weer goed met harde blockbusters op de zaterdag (dus geen Popstars) en maandag.

 65. mark

  RTL 4 januari:

  Op zondag film Daddy Day Care, Australia, The Green Mile, The Devil Wears Prada, Moordwijven
  Op maandag Law & Order: L.A.
  Op dinsdag film Dr. Dolittle (!), Hotel de toekomst
  Op woensdag film Dr. Dolittle II (!), TVOH & 10 jaar jonger
  Op donderdag Help mijn kind is te dik

 66. Mediastilte s.v.p.

  Nu roept Henkjan Smits weer dat ”Popstars geen Buckler is”. Misschien moet hij even geen interviews meer geven. Hij roept overal van alles en niet altijd even gefundeerd. Hij doet het programma er meer kwaad dan goed mee. Misschien even een mediastilte voor Henkjan Smits, zodat de boel eens tot rust kan komen.

 67. Anonymous

  GEEN Huizenjacht meer op SBS6 vanaf januari: vreemd, het begon toch juist een mooie basis te worden voor de vooravond van de zender?

 68. mark

  RTL 5 januari

  Elke dag House 19:00 uur (goed idee?) Had SBS ook kunnen doen om 18:00 uur.

  En De 15… komt weer. :P

 69. Anoniem

  Die schema’s zullen nog wel veranderen,
  er staan nu wel veel herhalingen in.
  En wat moet rtl vanaf half 11 uit zenden op de zaterdag dan? daar staat nu nog niks! Waarschijnlijk ook weer een herhaling van het 1 of ander.
  Minute to win it duurt ook maar een uur, had wel langer verwacht.
  En is die benidorm bastards de Belgische versie??

 70. Lielie

  JOH Popstar sucks…De opening zongen ze niet eens live? Na de opening meteen weggezapt!! Geef mij maar The Voice, daar kunnen ze teminste wel zingen!

 71. Bart V. is back

  kan/mag SBS Jerry Springer Show niet herhalen met al die knokkende gasten ?

 72. Anonymous

  Reactie op Bart V. is back: Leuk programma, maar bijna geen adverteerder wil erin of omheen adverteren. Dat is de reden dat SBS er destijds mee gestopt is.

 73. kwikjealex

  Volgend seizoen dan maar; “Popstars dansen op het ijs” ?

 74. albert

  Of “sterren zakken door t ijs”? kan iedereen es lekker afkoelen..

 75. Donnie

  voor popstars om dat ze gewoon staan te liegen met de kijkcijfers die ze halen pr week.641.000 niet meer zo als telkens beweerd word eerst door Nance met 671.000 en henkjansmits zegt 681.000 was eerst een verschil vn 30.000 en nu verschil van 40.000 het is gewoon 641.000 Niet meer maar wel minder gaat het worden maak je niet zo druk als ik wil is die zewnder ook snel van de buis zo als eerder ook is gegaan toen met marc marie en Bo van dorens is ook vn de buis afgehaalt naar mijn email naar almere toe.
  die kant gaat popstars naar toe!
  ps
  paranormaal is ook zo iets doms echt kinderachtig moet ook van de buis af gehaalt worden.al die onzin ze praat leuk die vrouw?
  dereck is ook zo iets ook zo nep voor woorden.
  bij jullie gaat het alleen maar om als het maar verkoopt om zo de kijkcijfers binnen te halen voor sbs6.jullie mogen wel eens met nieuwe programma,s komen dan programma,s die het niet eens halen.

 76. Anonymous

  Reactie op Donnie: jij leer eerst maar eens goed Nederlands!

 77. Flop Stars

  Wie verlost SBS uit haar lijden?

 78. Sousan

  Waarom kan popstars niet weer naar vrijdag?! Maandag is iedereen moe en willen ze vroeg slapen, natuurlijk zijn de kijkcijfers dan zo laag! En sowieso, op vrijdag zijn er hartstikke saaie films -,- ik vind popstars superleuk, met een goeie jury (behalve die gay en die blonde, die apen henkjan en maurice gewoon na) een veeeeel betere jury als x factor, damnit dat is pas een slechte jury, ze verzinnen gewoon wat. En die angela kijkt helemaal niet naar het zingen. Alleen naar je uiterlijk -.- maar goed, maandag kijk ik gossip girl/ america’s next top model.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.