Gordon na kijkcijferflops opnieuw met grote RTL 4-show

Foto: William RuttenGordon gaat vanaf januari primetime op zaterdagavond de nieuwe spelshow Minute to Win It presenteren voor RTL 4. Dat heeft RTL bekendgemaakt.  Het is voor Gordon zijn derde grote studioshow bij de commerciële zender. Zijn twee eerdere programma’s, Singing Bee in 2008 en Waar Is Elvis in 2009, waren heuse kijkcijferflops. Singing Bee werd na een score van 409.000 kijkers van de buis gehaald en Waar Is Elvis werd na een score van 278.000 kijkers naar de late avond verbannen.

RTL 4 hoopt met Minute to Win It wel mooie kijkcijfers te behalen. “De nieuwste gameshow uit Amerika heeft zelfs al een prijs in de wacht weten te slepen voor de beste nieuwe spelshow en is ook in Duitsland, Brazilië en Australië te zien“, vertelt een zegsvrouw van de zender.

In Minute to Win It gaat het er om dat de kandidaat tien behendigheidsspelletjes, elk binnen één minuut, succesvol moeten hebben gespeeld. Lukt dat, dan wint hij of zij 100.000 euro. “Een zenuwslopende, maar ook humoristische spelshow, waarbij Gordon samen met het publiek de kandidaten door de opdrachten heen coacht.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen