Televisieshow ‘My Name Is’ naar Frankrijk

Geplaatst op Fri 03 Sep 2010 om 11:38Foto: RTL Het succesvolle RTL 4-programma My Name Is gaat de grens over. Frankrijk wil een eigen versie maken van de tv-show, waarin kandidaten worden gezocht die net zo goed kunnen performen als hun favoriete artiest. Dat meldt RTL Boulevard. My Name Is loopt sinds kort op RTL 4 als de opvolger van My Name Is Michael, dat eerder dit jaar op televisie te zien was. Het programma is een productie van Blue Circle, maar bedacht door Albert Verlinde, die tevens de hoofdprijs verzorgt: een theatertour.


10 Reacties op “Televisieshow ‘My Name Is’ naar Frankrijk”


 1. Ik was erbij

  Kan Albert dan niet mee? Weg met dat huftertje.

 2. gorr

  Ik zat me inderdaad al af te vragen hoe lang het zou duren voordat dit programma verkocht zou worden aan het buitenland.

 3. Steffan

  Een leuk amusement programma voor jong & oud! ..

 4. Timo

  Daar komt Fremantle Media, zusteronderneming van Blue Circle en dochteronderneming van de RTL Group, waarschijnlijk weer om de hoek kijken met hun uitstekende distributiecontacten wereldwijd.

 5. vtp

  bedacht door Albert Verlinde? de Soundmixshow,want dat is het is bedacht door Henny Huisman,John de Mol,grijp die Verlinde bij zijn kladden!

 6. Roodborstje...

  Reactie op Ik was erbij:

  Hahahaha….dat vind ik een goeie van jou.
  Ik was zo blij toen hij weg was bij Boulevard, maar hij is weer terug, dus nu kijk ik daar niet meer naar.
  Ik vind Boulevard wel leuk, maar …ZONDER… Kwalbert Verlinde.

 7. Roodborstje...

  Reactie op vtp:

  En zo is dat !!!

  Hennie Huisman verdient de eer.

 8. 2.0

  dit programma is me echt 100% meegevallen, ik verwachtten er helemaal niks van maar heb de 2 filmpjes van lady gaga en amy whinehouse al zovaak gezien echt helemaal top, ik heb nu al zin in morgen avond

 9. IkBenHetEcht

  Net over de 1 miljoen kijkers voor My Name is… Ruim verslagen door de herhalingen van André van Duin op Ned. 1 dat 400.000 kijkers hoger uitkwam.
  EN zoals men hier altijd riep als Paul de Leeuw net boven het miljoen scoorde op zaterdagavond, dan is je show GEFLOPT! Dan weet ik wel dat 1 miljoen kijkers de norm is en RTL daar nu nog boven zit en dat het alleen bij Paul de Leeuw een FLOP heet als hij 1,1 – 1,3 miljoen kijkers scoort op dat tijdstip en het een ‘mooie score’ is als RTL een héle krappe 1,1 miljoen scoort maar grappig is het wel… je ‘bedenkt’ (lees: jat) een idee voor wéér een talentenshowtje want tja meer creativiteit heb je nu eenmaal niet in huis, roept overal hoe goed het is en vervolgens wordt je met een flinke voorsprong verslagen door een plak en knip herhaalshow van Van Duin. Men heeft een deel van de kijkers van vorige week dus duidelijk niet weten vast te houden.

  Goed, bij RTL is er nu lichte paniek, dus kunnen we op deze zondagmorgen een persbericht verwachten van meneer Galjaard dat hij dik tevreden is met deze mooie score ondanks de hoge concurrentie. Even wachten tot Wendy hem wakker maakt, de baby de fles heeft gehad en dan zullen we het bericht vol positiviteit wel tegemoet zien. Ook de irritant wordende bejaarden wisten minder kijkers te boeien dan Van Duin en sorry voor de fans maar het is ook elke week exact hetzelfde dat Benidorm Bastards met exact dezelfde ‘grapjes’ en die muziekjes gaan flink irriteren. in de meeste gevallen duren die muziekjes en het wachten op een reactie van de mensen langer dan de ‘grap’ op zich.

  Reactie op Roodborstje…: Precies het idee is 100% van Hennie Huisman, Verlinde maar roepen dat hij het bedacht heeft maar er zit helemaal niets van hem bij. Om dan met het excuus te komen ‘nee hoor het is niet hetzelfde, wij hebben geen winkeltje’ is onzin, net als roepen dat ze nu met iets nieuws zouden komen na My Name Is Michael.

  Trouwens, hoe origineel kan een talentenjachtje nog zijn bij die commercieeltjes? Auditierondes, je kunstje doen op de stip voor een ‘deskundige’ jury, afwachten of je door mag naar de volgende ronde, babbeltje met presentator voor je naar binnen gaat en als je weer buitenkomt, live-shows, finale en vooral veel, heel veel SMSen.
  Of je nu wilt zingen, schaatsen, dansen, trouwen het is allemaal hetzelfde principe. Je zult zien dat dat hysterisch enthousiast gepromoot programma van Gordon wat binnenkort begint ook weer gewoon een talentenshowtje in de lange rij van talentenjachtjes is…

  Maar goed… we wachten op het positieve persbericht van RTL over de kijkcijfers. Als je dik verliest van herhalingen op Ned. 1 (je kunt oude beelden in een nieuw programma stoppen maar dan blijven het oude beelden) dan moet je toch wel creatief met woorden kunnen zijn wil je als RTL dan nog dolenthousiast vertellen hoe trots je bent op het unieke programma waarvan je maar niet wilt toegeven dat je het idee 100% hebt gejat, op zich niet zo erg maar dan moet Verlinde niet gaan roepen dat hij het bedacht heeft ;)

 10. Edgar

  hoe kun je nou zeggen dat je dit zelf bedacht hebt?? 100% Soundmixshow alleen mis je het publiek..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.